Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valaki?.
20-án Szombaton Délegyháza nudi lenne a cél.
Párokkal és lányokkal szívesen ismerkednénk sőt lehet több is.......
Privátban egyeztetünk
Párokkal és lányokkal szívesen ismerkednénk sőt lehet több is.......
Privátban egyeztetünk
Párt, házaspárt szivesen láttok ki nálam nyaralna, állatkert welnness stb szép helyek vannak erre felé. privire
Sziasztok

Sziasztok. Juli 18-25 -ig megyünk horvát orszagba,sibenik,Zadar környékére. Ott is szívesen ismerkednénk
balatonboglár környékén keresek nőt akivel szexelhetnék én fiatal 26éves vagyok vagy párt akit kukkolhatnék! privizz
Délegyházán fürdőzéshez napozáshoz... Megbeszélt időbe csatlakoznék. Lányhoz vagy Párhoz.
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! (Telo Adatlap)

Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! (Telo Adatlap)
Sziasztok! Lesznek innen sportos srácok Parookavilleben bulizni (07.19-21.)?
Jelentkezéseket privátban fogadunk.
Jelentkezéseket privátban fogadunk.
Sziasztok! tudom még messze van, de 2025 május 20-30ra keresek útitársat Los Angelesbe
Hali
Kecskeméten szopnék titokban kíváncsi hetero pasit
Kecskeméten szopnék titokban kíváncsi hetero pasit
Balaton parti nyaralómba keresem hölgy partnerem pár nap kikapcsolódásra.
28,186,80

28,186,80
Sziasztok. Juli 18-25 -ig megyünk horvát orszagba,sibenik,Zadar környékére. Ott is szívesen ismerkednénk
Aktív srác elvisz kirándulni Győrben vagyok ...???
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki?
Nagykanizsáról a balaton déli partjára szívesen elfutikazlak ma.
Kb 13 órai indulással
Kb 13 órai indulással
Sziasztok ! Úgy alakult hogy július 16-20 ig lett 2 szabad helyünk a Fkk Solaris Resort Valamar Campingben .A szállás mobilház az ellátás félpanzióval .Szívesen vendégül látnánk hölgyet vagy part .A költségek rendezve vannak így számodra/ számotokra semmilyen kötelezettséggel nem járnak .Kérjük csak aki komolyan gondolja .Szép nyarat mindenkinek !D&M
Mi Szikin leszünk de mi is nyitottak vagyunk
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 09:17

Aug 18-25 Dél 1, szivesen vennénk ha pár, esetleg szóló hölgy csatlakozna, hely is megoldható fahazban leszünk!
Sziasztok!
Szombaton délután indulok a Tisza-tóhoz a Swinger Fesztiválra. Útitársamat keresem csinos hölgy személyeben. Beszállás Budapesten. Privátban írjatok kérlek, ott meg tudjuk beszélni a részleteket! Kellemes hétvégét! Üdv. Roland
Szombaton délután indulok a Tisza-tóhoz a Swinger Fesztiválra. Útitársamat keresem csinos hölgy személyeben. Beszállás Budapesten. Privátban írjatok kérlek, ott meg tudjuk beszélni a részleteket! Kellemes hétvégét! Üdv. Roland
Aug 18-25 Dél 1, szivesen vennénk ha pár, esetleg szóló hölgy csatlakozna, hely is megoldható fahazban leszünk!
Sziasztok. Juli 18-25 -ig megyünk horvát orszagba,sibenik,Zadar környékére. Ott is szívesen ismerkednénk.