Holnap, másodikán délután Bécsből Bp-re megyek, és szivesen állnék Pár, vagy hölgy rendelkezésére, nagy autóval, bármi lehet
Hétfőn délelőtt 10 körül megyek,Dorog-Budapest-Debrecen útvonalon..........van helyem a kocsiban.....
Hétfőn-kedden Nyíregyházáról megyek Budapestre utazna velem csaj?
Én elhanyagolt vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 14:59
Törölt felhasználó (445722)
Hétvégékre keresek SZABOLCSBÓL olyan elhanyagolt 30 on felüli férfit aki szeret kirándulni,beszélgetni. kocsival rendelkezik .és szereti a szexet is.Tiszalöki,molett nö vagyok ,középkoru.
Sex éhes hölgyet furikáznék,bármikor-bárhova.
Megyek ma Székesfehérvár-Komárom-Bp-Székesfehérvár- útvonalon. Lányok párok valaki csatlakozik?
Ma kora délután kb 13-14 órakkor kocsikáznék Dél- Budán-Kamara erdőn-Budaörs környékén lánnyal párral. Akit érdekel az szóljon.
Holnap reggel utazna velem lány Nyíregyháza felől Bp-re?
holnap Szeged- Szolnok-Szeged utazom kocsival szívesen elviszek szexéhes útitársat
Hétfőn utazom Esztergom-Szeged útvonalon valakit érdekel 1kis kocsikázás?
csurdultig tele vagyok gecivel!!!kérd és rád élvezek vagy beléd.
25-én Zurichből megyek haza. Keresek hölgyet
Megismerkednék masztizást kedvelő hetero úrral fiúval,olyannal akit izgatnak a szép puncik,amatőr szexfilmek....nézd meg barátnőm filmjét...fiatal srác vagyok!Pestmegye!
szia hol lax? A páromat megdughatod ha akarod
Holnap de autós sexre párok,hölgyek jelentkezését várom Veszprém megye
wiking300@citromail.hu ra is irhatok.
wiking300@citromail.hu ra is irhatok.
Hétfőn utazok debrecenből budapestre!
Budapestről debrecenbe!
Hölgyet keresek magam mellé utitársnak\sextársnak!
Privibe írjon akit érdekel!
Budapestről debrecenbe!
Hölgyet keresek magam mellé utitársnak\sextársnak!
Privibe írjon akit érdekel!
Helló!Mezőkövesdről indulok 16:00 körül Budapestre, lány illetve pár (lány&fiú) társaságát szívesen venném.
06 30 872 20 08
06 30 872 20 08
holnap tapolca kkén lányt párt srácot felvennék irjatok
Pénteken 27-én utazok Győrből Pesten át Egerbe vonattal! Csatlakozik valaki?
Szolnok - Nagykáta - Budapest vonalon Vonattal járó bi srácot keresek, minden jóra.

gabonya

ulysses
Sativa Rose