Sziasztok ma estére keresnék lányokat vagy párokat Miskolc és környékéről!!
belső üziket várok!!
belső üziket várok!!
Sziasztok! Szekszárd-Budapest vonalon keresek utitársat.
sátoraljaujhely fele utazol segitek én 33
fiatal magas vékony srác keres ma estére társaságot a közelből!
Sziasztok! Kedd reggel indulok Budapest-Tolna-Dombóvár útvonalon. Lenne kedve valakinek csatlakozni?
Ez szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

Ma délután jövök fel Veszprémből Pestre. Kedves hölgyet szívesen felhoznék

Sziasztok! Keresek utitársat mára vagy holnapra attól függ lesz-e jelentkező. Budapestről a négyesen Debrecenben utazom.
nagymedve74 nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni finom

Sziasztok!
pénteken, november 01-én 16 óra körül indulok Sopron, győr, útvonalon Bp-re, pajzán hölgyek, párok jelentkezését várom egy kellemes utazásra. Magas helyes (195/100) 43 éves pasi vagyok. Válaszokat, telefonszámmal privát üzenetben várom. Szívesen teszek kitérőt is
pénteken, november 01-én 16 óra körül indulok Sopron, győr, útvonalon Bp-re, pajzán hölgyek, párok jelentkezését várom egy kellemes utazásra. Magas helyes (195/100) 43 éves pasi vagyok. Válaszokat, telefonszámmal privát üzenetben várom. Szívesen teszek kitérőt is
sziasztok ha valaki le vinne engem meg a barátnőm Miskolcra azt a csajom útközben lecumizza.
miskolcról mennèk pestre valamelyi nap.
ha ok hogy lecumizlak közben egy párszor akkor irj priviben
ha ok hogy lecumizlak közben egy párszor akkor irj priviben
Vasárnap jövök Pestre Veszprémből, lányt, párt szívesen felhoznék

nagymedve74 nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni
Sziasztok!
pénteken, november 01-én 16 óra körül indulok Sopron, győr, M1 útvonalon Bp-re, pajzán hölgyek, párok jelentkezését várom egy kellemes utazásra. Válaszokat, telefonszámmal privát üzenetben várom.
pénteken, november 01-én 16 óra körül indulok Sopron, győr, M1 útvonalon Bp-re, pajzán hölgyek, párok jelentkezését várom egy kellemes utazásra. Válaszokat, telefonszámmal privát üzenetben várom.
Sziasztok!
Csongrád Kiskunfélegyháza Budapest útvonalon és vissza, a napokban.
Nem szégyenlős, bevállalós csajszit, esetleg párt keresek.
Elérhetőséget, telefonszámot, privátban várok.
sziasztok! holnap délután 3 körül debrecenből jövök budapestre és nem sietek
36 éves pasi vagyok

10.29.kedden azaz holnap útitársat keresek lány személyében délelőtti indulással, Budapest-Veszprém útvonalra,délután Veszprém-Budapest útvonalra.
Volt már aki talált itt útitársat?