szombaton somogy m,-ből pestre utazom....hölgy társaságát élvezném

Pénteken reggeli órákban Debrecenből Hódmezővásárhelyre és Békéscsabára utazok szívesen egy hölgy társaságát az úton. Várom a leveleket
Sziasztok! 33 éves pasi vagyok. Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Szerdán (13-án) Szeged- Budapest -Szeged útvonal - ra keresek partnert hölgy vagy hölgyek személyében esetleg párt.
Bármit, amit te is szeretnél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:30

Törölt felhasználó (887579)

Mit szeretnél utközben?
Természetesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:31

Törölt felhasználó (887579)

Mehetek?
Mehetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:28
Törölt felhasználó (881904)

Ma kora délután Bp-Balatonföldvár útvonalon örömmel venném lány-nő illetve pár társaságát.Kora este vissza is jövök. 06 30 580 65 19
Mit szeretnél utközben?
(Ez egy válasz mezgaaladar üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 17:55

Hétfőn délután Szolnokról Győrbe utazok, kedves hölgyet útitársnak elfogadnék.
mezgaaladar@windowslive.com

Ma kora délután Bp-Balatonföldvár útvonalon örömmel venném lány-nő illetve pár társaságát.Kora este vissza is jövök. 06 30 580 65 19
Hétfőn délután Szolnokról Győrbe utazok, kedves hölgyet útitársnak elfogadnék.

nem unod?

nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Sziasztok! Ma este hölgyet keresnék, vagy párhoz csatlakoznék. Budapest, vagy Pest megye (kelet).
Utazás nem gond
Utazás nem gond
Hétfőn délután Szolnokról Győrbe utazok, kedves hölgyet utitársnak elfogadnék. wink
Sziasztok. Párommal csajszi társunkat keressük 3-mas sexhez, Nyiregy vagy környéke, 20-30éves korig.
Irj: princess90@citromail.hu vagy itt
Irj: princess90@citromail.hu vagy itt
Nem tűnnél már el mindenhonnan az idétlen reklámoddal !!!!
Hétfőn délután Szolnokról Győrbe utazok, kedves hölgyet utitársnak elfogadnék.

bp élek helyes srác vagyok , csinos ápolt hölgyet vinnék bp vagy pest megyében á-ból---b pontba vagy bevásárlásra cserébe természetben kérem a fizetséget.
mennék pár napra az Adriára szívesen venném ha lányok vagy párok csatlakoznának szállás utazás rendezve