Délután Debrecen -Püspökladány és vissza,jó lenne útitárs!Privátban írj!

Sziasztok! Ma 10h-kor Pécs-Budapest útvonalon hölgy vagy pár csatlakozhatna hozzám. Késő este visszaútra szintén. Várom a jelentkezőket privátüzenetben!
Sziasztok! Holnap délelőtt Győrből Esztergomba utazok. Útközben szívesen kinyalnék egy finom puncit.
Sziasztok
ma Fehérvárról megyek Pestre talán egy hölgy utitárs?
ma Fehérvárról megyek Pestre talán egy hölgy utitárs?
dec 17.-én délután Pest-Tata-Győr vagy Pest- Sz.fehérvár-Ajka vonalon utazok, hogy melyik az csak rajtad múlik!!!
Lányok csatlakozását várom , útközben bármi lehet. Írj privit!!!

Sziasztok! Holnap délelőtt Szolnokról Győrbe utazok. Útközben szívesen kinyalnék egy finom puncit.
23-adikán Győrböl-Kalocsára utazunk.utközben a páromat baszatnám.
23-madikán Győrböl -Kalocsára utazunk.Férfit,vagy pár csatlakozhat ezen a vonalon.utközben bármi meg történhet. vagy esetleg fogadna valaki,pár órára.
December 20-án hölgy úti társam keresem Sopron-Sárvár-Sümeg-Keszthely szakaszon.. 27 éves jóképű,szép és méretes f... Csak bátran..

Ki lenne az utitársunk át a 2014-es évbe? jelentkezés privátban.
igen tudok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 13. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 13. péntek 21:14

Törölt felhasználó (419838)
VIP

sziasztok ! jövöhéten péntek délután 4 körül soroksárrol ki tudna eldobni kb 5-10 km re?
nem lennék hálátlan.
nem lennék hálátlan.
Most indulok Bpről Siófok felé! Lányok csatlakozhatnak!

lehet hogy eltudlak vinni ha még ál az ajánlatod
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 13. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 13. péntek 21:14
Törölt felhasználó (419838)
VIP

sziasztok ! jövöhéten péntek délután 4 körül soroksárrol ki tudna eldobni kb 5-10 km re?
nem lennék hálátlan.
nem lennék hálátlan.
Sziasztok!
Jövő héten csütörtökön (19.-én) Sátoraljaújhely - Miskolc vonalon közlekedek.
Lányt, hölgyet elvinnék.
Érdeklődni privátban.
Jövő héten csütörtökön (19.-én) Sátoraljaújhely - Miskolc vonalon közlekedek.
Lányt, hölgyet elvinnék.
Érdeklődni privátban.
Sziasztok! December 19-én koradélután Pécs-Budapest útvonalon hölgy vagy pár csatlakozhatna hozzám. Késő este visszaútra szintén. Várom a jelentkezőket privátüzenetben!

nem lennék hálátlan.
nem lennék hálátlan.
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816 várlak titeket csajok
Sziasztok! 14-én Gödöllőről Kecskemétre megyek! Ha valakit érdekel velem jöhet! ( természetese vissza is! )
23-madikán Győrböl -Kalocsára utazunk.Férfit,vagy pár csatlakozhat ezen a vonalon.utközben bármi meg történhet.