Ma megyek Pestről Várpalotára. utitársnak lányt szívesen fogadnék

ma valaki reggel veszprémből Győrbe? 0630 960 73 68
Ma délkörűl Győrben valaki??Veszprém felé??0630 960 73 68
holnap délelött veszprém és győr között párt vagy nőt keresek kellemes együtt létre 06 30 960 73 68
Sziasztok ! 18 éves fiú vagyok . Aranyos,kedves de még szűz vagyok . Keresek hölgyet,nőt,lányt CSAK NŐNEMŰT .
Budapesten élek . Ha van kedved megismerni , akkor írjál üzenetet megadom az email címem és ha kéred küldök képet
Budapesten élek . Ha van kedved megismerni , akkor írjál üzenetet megadom az email címem és ha kéred küldök képet

Szerdán Pestről Sárvár felé autózok, szívesen fogadok utitársakat hölgyek személyében.
Hétfőn (jan.20.) reggel 6h, Pécs-Bp útvonalon hölgy vagy pár útitárs lenne? Útközben kis pihenőt tartanánk

Szívesen masztiznék kíváncsi hetero úr kocsijában,esetleg orál....fiatal fiú vagyok...Budapest,Alsónémedi,Üllő,Felsőpakony környéke....
Ma délelőtt megyek Budapestre onnan pedig Münchenbe. Szivesen elvinnék magammal egy hölgyet!!!
Veszprém - Budapest útvonalon megy ma valaki?
Balatonfüredet útba ejtő párral/hölgyel ismerkednék.

Sziasztok.
Budapest - Veszprém vagy Veszprém - Budapest útvonalon keresek fuvart hétköznapokon.
Budapest - Veszprém vagy Veszprém - Budapest útvonalon keresek fuvart hétköznapokon.
2014.01.08-án. Békéscsaba-Kecskemét-Dunaföldvár-Siófok útvonalon hölgyet szívesen elvinnék,cserébe kinyalná, ha lehet többször is. Csak nyalás.
sziasztok
kedden délelőtt nógrádből hatvan v vác útvonalon budapestre hölgyet párt elviszek
kedden délelőtt nógrádből hatvan v vác útvonalon budapestre hölgyet párt elviszek
Sziasztok holnap reggel veszprémből pestre megyek kit vihetek magammal?haverommal megyek,csak olyan jelentkezzen aki szeret cumizni
Januárb6. án reggel !! majd január 6. este Miskolc PEST ... Pest- Miskolc párt,lányt szivesen elviszek

Sziasztok!Salzburgba megyek 6.-án hölgyet, párt elvinnék.
Holnap reggel a 3-as főúton megyek Mezőkövesdről Budapestre.Útitársat keresek,egy hölgy személyében!
Jan. 3-án Veszprémből Pestrre szívesen felhoznék hölgyet, diáklányt a késő délutáni órákban

Ma délután Székesfehérvárra megyek, csatlakozókat várok...