Ma este egy kis kocsikázás egy nagy farkú pasival? vopo25@gmail.com
Ma szívesen elmenék,kellemes hölgyhöz vagy nyitott párhoz!
Írj smst vagy telón beszéljünk,ritkán vagyok gép eőtt!Az adatlapom is nézd meg!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott!
páromat látogatnám meg,győrtöl 200 km,ki vinne ell? benzin felét fizetem,a másik felét párom természetben rendezi!!
37 éves pasi október 18-án reggel Veszprémből Budapestre majd vissza útitársat keres.
25 éves budapesti srác vagyok. Minden jó érdekel, keressetek bátran! Email: vladek.bp18@gmail.com
Ma jövök Budapestre Veszprémből késő délután, vidám lányt, párt szívesen vennék

Ma szívesen elmenék,kellemes hölgyhöz vagy nyitott párhoz!
Hölgyek, Lányok!
Ma kora este, Mór-Bp. útvonalon van fuvar, ha....
Ma kora este, Mór-Bp. útvonalon van fuvar, ha....
Hölgyet vagy párt fuvaroznék közös maszti vagy francia reményében Budapesten es környékén!
mA DÉLTÁN VAGY HOLNAP DÉLELÖT VAGY DÉLUTÁN ESETLEG MAZDA 6 OSBAN SZEXELNE VALAKI BP LAKOS VAGYOK VANNAK KÉPEIM IDE FENT , 28 ÉVES HÖLGYET FIATAL CSAJT KERESEK. ELÖTE CSEVEGUNK HA NEM VAGYOK SZIMPI NEM KELL NEM ERÖSZAK.....
Sziasztok, holnapi nap délután megyek, ls jövök is vissza Veszprémbe, Csatlakozna valaki?
Ha valami különlegességre vágysz vagy csak egyszerűen jól szeretnéd érezni magad,
szeretsz vízen lenni imádod a napot és esetleg szereted ha fotóznak "ami persze nem kötelező" , gyere el velem a Dunára hajózni ..!
Fiatal NŐt esetleg nagyon szimpatikus párt keresek
Csak a kölcsönös szimpátia alapján és a semmi sem kötelező elvén
Ha érdekel vagy kérdésed van irj privit lécci, mert itt elég ritkán vagyok !!!
szeretsz vízen lenni imádod a napot és esetleg szereted ha fotóznak "ami persze nem kötelező" , gyere el velem a Dunára hajózni ..!
Fiatal NŐt esetleg nagyon szimpatikus párt keresek
Csak a kölcsönös szimpátia alapján és a semmi sem kötelező elvén
Ha érdekel vagy kérdésed van irj privit lécci, mert itt elég ritkán vagyok !!!
Ma du. 6 körül indulok Veszprémből Pestre. Szívesen vennék egy útitársat

hy Szerdára utitársat keresek Veszprémből székesfehérvárig 09.25.dél elötti nem korai indulással.csajszit vagy pasit 0630 960 73 68 SMS t kérek vagy imailt jerikolaszlo@hotmail.com
Szexéhes uti társat keresek csak a gyönyörig tudlak vinni Minden levélre válaszolok
szerdára keresek csajt vagy pasit Veszprémből Székesfehérvár felé.Orális játékokra.Akii velem tartana utam során.Viszonzás nem feltétel 06 30 960 73 68.SMS-t kérek kizárólag
szia ma este autoban minden megteszek zso 30 43 83 147
Sziasztok,
Vasarnap reggel indulok Pragaba, majd kedden vissza. Szallast, ellatast en allom.
Nem fogunk unatkozni.
Vasarnap reggel indulok Pragaba, majd kedden vissza. Szallast, ellatast en allom.
Nem fogunk unatkozni.

Kinek van kedve ,motorozni?Ma szívesen elmotoroznék,kellemes hölgyhöz vagy nyitott párhoz!
Szia!
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Üzenetet privibe kérek .
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Üzenetet privibe kérek .