Valaki ma délelőtt BP- Nyíregyháza ?
Sziasztok. Ma Baja-Kecskemét útvonalon valaki? utas is lehetsz!
Sziasztok! Holnapra keresek hölgyet vagy párt Abádszalókról vagy a környékről.
Sziasztok! 04. 05.-én zalaegerszeg-bp-zalaegerszeg útvonalon kit ejthetnék útba? Vagy akár el is vihetném magammal...
Sziasztok!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Sziasztok. Ma Baja-Kecskemét útvonalon valaki? utas is lehetsz!
Debrecenből délután Budapestre valaki?

péntek délután BP-rol utazom Mátészalka irányába,ki tartana velem??nök vagy akár párok is,lányok ha gondoljátok nem kotelezö a sex,leht csak a társaság kedveért is,igaz job lenne egy kis sex is))))
Április 8-10n Miskolctapolcára megyek, és keresek max 40 éves korig útitársat magamnak hölgy személyében, akivel testileg, lelkileg kikapcsolódhatok. Szállás, fürdő biztosítva van!
Priviben jelentkezz!
Priviben jelentkezz!
Sziasztok! Kedden Szolnokon vagy a környéken hölgy vagy pár???
Sziasztok! 04. 05.-én zalaegerszeg-bp-zalaegerszeg útvonalon kit ejthetnék útba? Vagy akár el is vihetném magammal...
Ma du.szájba èlveznèk akart anyagiert is budapest győr vonalon írj. kisdavid449@gmail.com
Holnap délelött Budapest Győr vonalon szívesen beugranék Nők Férfiak Párok kényeztetésére.
Vagy ha szeretnéd te is kényeztethetsz. Vagy kölcsönös orál szályba élvezéssel
Minden jóban benne vagyok
Irj
kisdavid449@gmail.com
Vagy ha szeretnéd te is kényeztethetsz. Vagy kölcsönös orál szályba élvezéssel
Minden jóban benne vagyok
Irj
kisdavid449@gmail.com
ki szeretne kamionozni pár napot ?

Szombat délelött Budapestről tartok Győr fele.
Valaki Hölgy , Férfi vagy Pár?
Útközben kellemes pihenővel?
Irj
Valaki Hölgy , Férfi vagy Pár?
Útközben kellemes pihenővel?
Irj
Szopatni akaró pasikat keresek,Veszprémből, szájbaélvezés kötelező
Adriára ma ki jönne?? kamionos kiruccanás lányok?? bp ről indulás. belső levelet v mailt. idea11@citromail.hu
Sziasztok Holnap 2014.03.26. regg indulok útvonalam Veszprém -Kaposvár -Szekszárd- Veszprém kb du 17 re érek Veszprémbe vissza.Valaki hölgy?
Adriára holnap ki jönne??
kamionos kiruccanás lányok??
bp ről indulás. belső levelet v mailt. idea11@citromail.hu

Szerdán Nyiregyen fogok kocsikázni 12 este 9-ig van egy csomó szabad időm minden jóra