Sziasztok, késő délután jövök vissza Veszprémből Pestre, ha van kedve csatlakozni egy lánynak akár csak ismerkedés végett, szívesen veszem

hello. ma pestről Hévizre lányok asszonyok valaki?

Sziasztok párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék kizárolag a nö örömére 29 éves srác!
Ha utaznál München-Tolna-Megye közöt irj rám!
Üzenet módosítása
Ha utaznál München-Tolna-Megye közöt irj rám!
Üzenet módosítása
Sziasztok !
Én utaznék szívesen csak kivel ?
Én utaznék szívesen csak kivel ?

Holnap CZ-be nem jönne ell velem egy hőlgy
a többit privátban .

Holnap délelőtt 10 körül megyek Pestről Devecserbe, szívesen elviszek egy kedves lányt, közös ismerkedés céljából.
sopronba ha jársz leszoplak
hely ok, pihizz, lazulj a többit bizd rám
)
25-35ig

hely ok, pihizz, lazulj a többit bizd rám

25-35ig
Március 21-én a baràtommal (heterok vagyunk mindketten félreértés ne essék!!!!!)megyünk fel (Hajdú Biharból) Budapestre a motorkiállításra! Keresünk lányt, lányokat akikkel ellennénk útközben! Részletek privátban!!!
Lányok, asszonyok, hölgyek senki sem akar Szolnok-Bp között "utazni"?
Sziasztok! Hölgy vagy pár Cegléd környékéről a mai nap?
Szia! Budapesten közös nyilvános masztira (kocsiban , pl . parkolóhás,stb ) keresek csajt, hölgyet .
Holnap megyek pestrol gyorbe. Valaki egy fuvart?
Sziasztok, Balcsiról jövök fel Pestre késő délután. Szívesen venném egy kedves hölgy társaságát, vagy útközben szívesen találkoznék hölggyel, párral smile
Utitársat keresek egy hölgy személyében holnap reggeli indulással,Mezőkövesd-Budapest útvonalon!
Sziasztok Szolnok- Bp között sűrűn járok nőt szívesen vinnék magammal.
Hello Valaki ma Debrecen felől Békéscsaba Gyula irányába és vissza velem tartana?
Egyetemista lányok, valaki? Pénteken du. Pestről-Veszprém-ig vonalon?
Hali csütörtök délután Pestről Győr felé kocsikázok. Ha esetleg lenne hölgy aki jönne jelentkezzen.
Útközben bármi lehetséges. Ha úgy akarod csak simán beszélgetés is lehet.
Útközben bármi lehetséges. Ha úgy akarod csak simán beszélgetés is lehet.
Helló holnap délelőtt Veszprémből Győrbe utazom csinos hölgy partnert keresek az útra,semmi sem kötelező de minden megengedett 06309607368
hello.vasárnap vagy hétfön utazom Mátészalkárol Budapest felé,lenne egy holgy vagy pár aki ara utazik?utkozben roszalkodhatnánk egy kicsit