sziasztok! holnap délután 3 körül debrecenből jövök budapestre és nem sietek
36 éves pasi vagyok

10.29.kedden azaz holnap útitársat keresek lány személyében délelőtti indulással, Budapest-Veszprém útvonalra,délután Veszprém-Budapest útvonalra.
Volt már aki talált itt útitársat?
Csongrád Kiskunfélegyháza Budapest útvonalon és vissza, a napokban.
Nem szégyenlős, bevállalós csajszit, esetleg párt keresek.
Elérhetőséget, telefonszámot, privátban várok.
Nem szégyenlős, bevállalós csajszit, esetleg párt keresek.
Elérhetőséget, telefonszámot, privátban várok.
sziasztok!okt.31.-én reggeli indulással szekszárd-budapest-györ útvonalon lányokat,párokat szivesen elvinnék érdeklődni privátban!
Kedd napközbeni indulással keresünk hölgyet/hölgyeket Budapest - Székesfehérvár útvonalon. Megyünk jövünk tehát oda vissza szívesen vállalunk fuvart 25-28éves srácok vagyunk. írj belső üzit elérhetőséggel mert kevés az idő már.
Péntek reggel Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Lelle/Boglár - Kaposvár vonalon megyek kocisval. Ha valakinek van kedve csatlakozni írjon priviben. Részleteket megebszéljük.
Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni. wave
Útitárs lennék!
Útitárs (Pesttől Zalaegerszegig)
Én egy a fővárosban dolgozó 31 éves férfi vagyok. Heti rendszerességgel útitársként társulnék gépjármű vezetőhöz. Csatlakozásom anyagiaktól teljesen mentes, ami természetesen nem azt jelenti, hogy egy-egy út viszonzatlan maradna a részemről. Ez utóbbi megbeszélés része.
Péntek du.14 óra utáni indulással Budapest- Székesfehérvár- Veszprém- Keszthely- Zalaegerszeg illetve vasárnap du. 14 óra utáni indulással Zalaegerszeg- Keszthely- Veszprém- Székesfehérvár- Budapest útvonalon szeretnék, társulni. Poggyászom csupán egy utazótáska.
A jelentkező sofőröktől kérném, hogy levél üzeneteik tárgy az útszakasz (pl. Budapest-Zalaegerszeg vagy Budapest-Veszprém…stb.) legyen, illetve írják, meg hogy milyen, általuk elképzelt feltételekkel csatlakozhatnék hozzájuk utasként. E-mail: uti_tars@citromail.hu
Útitárs (Pesttől Zalaegerszegig)
Én egy a fővárosban dolgozó 31 éves férfi vagyok. Heti rendszerességgel útitársként társulnék gépjármű vezetőhöz. Csatlakozásom anyagiaktól teljesen mentes, ami természetesen nem azt jelenti, hogy egy-egy út viszonzatlan maradna a részemről. Ez utóbbi megbeszélés része.
Péntek du.14 óra utáni indulással Budapest- Székesfehérvár- Veszprém- Keszthely- Zalaegerszeg illetve vasárnap du. 14 óra utáni indulással Zalaegerszeg- Keszthely- Veszprém- Székesfehérvár- Budapest útvonalon szeretnék, társulni. Poggyászom csupán egy utazótáska.
A jelentkező sofőröktől kérném, hogy levél üzeneteik tárgy az útszakasz (pl. Budapest-Zalaegerszeg vagy Budapest-Veszprém…stb.) legyen, illetve írják, meg hogy milyen, általuk elképzelt feltételekkel csatlakozhatnék hozzájuk utasként. E-mail: uti_tars@citromail.hu
De utálom én ezeket az üzleti célú bemásolt hirdiket!!!!
Pofátlanul beleoffol minden topicba,minden témába....
Pofátlanul beleoffol minden topicba,minden témába....
hölgyeket kényeztetnék kocsiban bevásárlás elött vagy után veszprém vagy fejér megye 0630 960 73 68
Debrecenből valaki Budapestre 1óra múlva indulók a 4-en

Veszprémen átutazó kamion sofőröket autósokat fuvoláznék 0630 960 73 68 37 éves
Sziasztok!24-én megyek Móvárról pester napközben az M1-en.Ennek vonalán keresek hölgyet,párt kellemes kalandra!
Holnap késő délután jövök fel Veszprémből Pestre, párt, vidám lányt, szívesen látnék

Holnap Nógrád megye-Budapest vonalon csajok?
Sziasztok!
Holnap reggel indulok Debrecen- cegléd és Cegléd-Debrecen utat van olyan hölgy, aki elkísérne?
Holnap reggel indulok Debrecen- cegléd és Cegléd-Debrecen utat van olyan hölgy, aki elkísérne?
Szia !
Ma este 22 után Budapesten csajt kényeztetnék a kocsiba !
Ma este 22 után Budapesten csajt kényeztetnék a kocsiba !
Elhanyagolt 30-50 -es hölgyet vagy párt keresnék hétvégente Fertőd, Mosonmagyaróvár környékéről.Én egy 40-es szexkedvelő jóképünek mondott 20-cm csupasz adotságokkal rendelkezö enyhe bi hajlammal ( bár ezt még sosem próbáltam)de egy párnak szivesen megnyilna e rejtett tulajdonságom is . autóm van irj-atok és nem fogjátok megbánni!!!. finom
Egy ora mlva indulok pecsrol pestre. Szivesen megallnek utkozben