Szia!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
minden pénteken Budapest - Győr. Nőt szívesen elviszek. Időben keress! magygabi85@freemail.hu
Ma este megyek Ceglédre Budapeströl érdekel valakit?
Békéscsabárol Budapestre valaki délután

sziasztok jönne valaki 3 napra az Adriára?

Sziasztok.
Heti 2 vagy 4 napra keresnék úti társat Magyarország-olaszország viszonylatban. Csak hölgyet és nem csak szex-re!!! Nekem ezek a napok napi pár óra munkával telnek és rengeteg szabadidőm van közben. Sokszor járok a tengerpartra is és ha úgy van kint is lehet hétvégézni de akkor semmi munka. Legkésőbb szombaton reggel érek haza legkorábban vasárnap délelőtt indulok Budapestről és a hét közepén egyszer haza jövök. Budapest M7 szakaszokon közlekedem. Ha esetleg valakit érdekelne akkor itt egy gyors levélváltás után a többit telefonon.
Pussz smile
Heti 2 vagy 4 napra keresnék úti társat Magyarország-olaszország viszonylatban. Csak hölgyet és nem csak szex-re!!! Nekem ezek a napok napi pár óra munkával telnek és rengeteg szabadidőm van közben. Sokszor járok a tengerpartra is és ha úgy van kint is lehet hétvégézni de akkor semmi munka. Legkésőbb szombaton reggel érek haza legkorábban vasárnap délelőtt indulok Budapestről és a hét közepén egyszer haza jövök. Budapest M7 szakaszokon közlekedem. Ha esetleg valakit érdekelne akkor itt egy gyors levélváltás után a többit telefonon.
Pussz smile
Április 8-10n Miskolckapolcára megyek, és keresek max 40 éves korig útitársat magamnak hölgy személyében, akivel testileg, lelkileg kikapcsolódhatok. Szállás, fürdő biztosítva van!
Priviben jelentkezz! (legyen fényképed)
Priviben jelentkezz! (legyen fényképed)
Valaki ma délelőtt BP- Nyíregyháza ?
Sziasztok. Ma Baja-Kecskemét útvonalon valaki? utas is lehetsz!
Sziasztok! Holnapra keresek hölgyet vagy párt Abádszalókról vagy a környékről.
Sziasztok! 04. 05.-én zalaegerszeg-bp-zalaegerszeg útvonalon kit ejthetnék útba? Vagy akár el is vihetném magammal...
Sziasztok!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok.
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok.
Sziasztok. Ma Baja-Kecskemét útvonalon valaki? utas is lehetsz!
Debrecenből délután Budapestre valaki?

péntek délután BP-rol utazom Mátészalka irányába,ki tartana velem??nök vagy akár párok is,lányok ha gondoljátok nem kotelezö a sex,leht csak a társaság kedveért is,igaz job lenne egy kis sex is))))
Április 8-10n Miskolctapolcára megyek, és keresek max 40 éves korig útitársat magamnak hölgy személyében, akivel testileg, lelkileg kikapcsolódhatok. Szállás, fürdő biztosítva van!
Priviben jelentkezz!
Priviben jelentkezz!
Sziasztok! Kedden Szolnokon vagy a környéken hölgy vagy pár???
Sziasztok! 04. 05.-én zalaegerszeg-bp-zalaegerszeg útvonalon kit ejthetnék útba? Vagy akár el is vihetném magammal...
Ma du.szájba èlveznèk akart anyagiert is budapest győr vonalon írj. kisdavid449@gmail.com
Holnap délelött Budapest Győr vonalon szívesen beugranék Nők Férfiak Párok kényeztetésére.
Vagy ha szeretnéd te is kényeztethetsz. Vagy kölcsönös orál szályba élvezéssel
Minden jóban benne vagyok
Irj
kisdavid449@gmail.com
Vagy ha szeretnéd te is kényeztethetsz. Vagy kölcsönös orál szályba élvezéssel
Minden jóban benne vagyok
Irj
kisdavid449@gmail.com