sziasztok!igényes nagyon kitartó hetero fiú vagyok általában Bp.,Kiskőrös,Szeged és a keleti megyékben járok egészen Erdélyig Székelyudvarhelyig.uttitársat keresek lány,hölgy,asszony személyében a részletek csak rajtunk múlnak
levelet várok vagy msn: tigrisfiu@citromail.hu

Sziasztok!Hölgyeket keresek,akik utaznak sokat Heves megye és környékén...
Szivesen elviszlek....
Szivesen elviszlek....
Holnap Pécs - Tamási útvonalon keresek útitársat.
Holnap Jászberény - Kecskemét - Gyula útvonalra keresek lányt/párt/hölgyet

Budapest-Kecskemét útvonalon szívesen venném lány illetve egy pár társaságát.Délben indulok és ma délután jövök vissza Pestre. 06 30 tpa a0 0t
Sziasztok! Pénteken Balassagyarmat-Vác-Budapest vonalon lányokat elvinnék. ha érdekel valakit
Sziasztok! Naponta járok Bicske-Bp útvonalon autóval. Van esetleg itt olyan csaj aki beülne mellém? Akár útközben is valahol? belső levelet várok

Pénteken Jászberény-Debrecen útvonalra utitárs nőt / párt keresek. 182/84/34 pasi vagyok.
sziasztok!
Hétfőn megyek Zalaegerszegre és vissza Budapestre.
Aki kocsikázni szeretne írjon rám.
Tescocba szállítok árut. Hajnal 3 kor indulok :gyál- M0-M7
Feltudok venni Hölgyet vagy párt.
mamikama@citromail.hu
Hétfőn megyek Zalaegerszegre és vissza Budapestre.
Aki kocsikázni szeretne írjon rám.
Tescocba szállítok árut. Hajnal 3 kor indulok :gyál- M0-M7
Feltudok venni Hölgyet vagy párt.
mamikama@citromail.hu
sziasztok dunántulra menne egy 27éves pár kivine el minket utközbe sokhelyen megálhatnánmk
vagy dunavarsányba heveskörnyékéröl
?msn egypar2@freemail.hu

Sziasztok!!! Hölgyekkel kocsikáznék BP-n t.jani77@citromail.hu
sziasztok!
Budapest - Tolna - Budapest útvonalra keresek magamnak élvezetes társaságot csütörtökre.
Ugye nem egyedül kell elmennem?
Budapest - Tolna - Budapest útvonalra keresek magamnak élvezetes társaságot csütörtökre.
Ugye nem egyedül kell elmennem?

Sziasztok!Még mindig várom cumiztatni szerető hetero úr levelét,aki Üllő,Dabas,Gyál,Alsónémedi környén jár autóval,főleg esti órákban...fiatal sportos bi fiú vagyok,helyem is van...belső leveleket várok telszámmal!
2010.10.15.én Székesfehérvártól az M5 majd Röszke és határon át. Egy éjszaka pihenő,aztán reggel irány Belgrád -Nemzetközi Kozmetikai Kiállítás. Ha van utatok arrafelé csajok,hölgyek írjatok.

Budapest-Vecsés-Komárom-Tatabánya-Vecsés-Budapest
Holnap lány-hölgy-nő?
Holnap lány-hölgy-nő?

Sziasztok!Ha valaki az M5-ös vagy Üllő,Alsónémedi,Gyálo vonalon kocsival jár és szívesen cumiztatna egy kedves vékony bi fiút viszonzás nélkül..annak várom mielőbbi válaszát...
Heves.megyében keresek,kizárólag hölgyet,aki szeret,netán kell is utaznia valahova...Szivesen elviszlek!
10.04,de lehet 05,ki tudja még, Verona Budapest útvonalon,beszállókat keresek)
Szlovénián át, az M7-en pestig,meg meg állva) Hölgyek,párok.
Kellemes utazásokat mindenkinek)
Szlovénián át, az M7-en pestig,meg meg állva) Hölgyek,párok.
Kellemes utazásokat mindenkinek)
Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk szexi,csini biszex csajt!Csak Budapestről!!! írj privit! CSAK LÁNYOK! vagy e-mail: dadmike84@gmail.com
délután egy budapest - Gyöngyös úton szívesen elviszek egy lányt vagy párt, minden más persze szimpátia alapján! küldj elérhetőséget belső levélben és én kereslek