SZIA
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
msn-eva1591@windowslive.com
Debrecenbe utaznék pénteken,oda felé keresek akár debreceni pasit aki elvinne...elintézve dolgomat vele tőlteném az éjszakát másnapig.Amit ő old meg...
Egy kis kiransulashoz keresek partnert! Munkambol addodan csehorszagba jarok minden Nap, reggel 9 korul indulok es este 20 ora korul erkezek vissza! Kedves csinos holgyet keresek akinek lenne kedve egyett autokazni!
energie125@freemail.hu
energie125@freemail.hu
SZIA
sziasztok Szegedre jön e valaki ma délelőtti indulással
Egy kedves lányt keresek egy tökéletes wellness hétvégéhez! Én 35, sportos, barna, kék.

Sziasztok ma este indulok Szegedre jön e valaki velem
Mirinda!Köszönöm a segítséget.Én úgy tudtam,hogy az embernek az etnikumára mondják.hogy fehér.Lehet neked kellene barátkozni a google-el?

Sziasztok!
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
renault68@freemail.hu
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
renault68@freemail.hu
Nincs aki elvigyen a buliba vagy hazavigyen?
Nem szeretnél pénzt költeni?
Csak szólj... és viszlek
)
Nem szeretnél pénzt költeni?

Csak szólj... és viszlek

SZIASZTOK!!!!!!!hétvégére kellene nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre egész éjjelre akár,Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
Sziasztok.
Holnap Eger-Budapest-Eger útvonalon lányt keresek.
Üdv.
Holnap Eger-Budapest-Eger útvonalon lányt keresek.
Üdv.
Pénteken Bp-Pécs útvonalra szívesen fogadok úti társat, ha lányból van az illető

SZIASZTOK!!!!!!!hétvégére kellene nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre egész éjjelre akár,Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
Te tényleg nem tudod mit jelent az hogy ha valakire azt mondják hogy fehér bőrű ember? Bővítsd a szókincsed, és olvass utána, vagy fordulj orvoshoz. vagy ha végképp nem megy a google a barátod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 21. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 21. vasárnap 09:35
Törölt felhasználó (428327)

Szia Vihar34!Az mit jelent,hogy fehér bőrű?
Láttál már fehér színt?Ha te valóban fehér vagy sürgősen fordulj orvoshoz!

Szia Vihar34!Az mit jelent,hogy fehér bőrű?
Láttál már fehér színt?Ha te valóban fehér vagy sürgősen fordulj orvoshoz!

Csinos lánynak egy ma esti fuvar?
Nincs konkrét uticélom

Nincs konkrét uticélom

Sziasztok!
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Budapest-Kecskemét-Szarvas-Békéscsaba vonalon keresek belevaló utitárscsajt, útbaeső ráérő partnert. Minden héten megyek, 33éves magas pasi vagyok.
Sziasztok! Kedves lányt keresek péntekre szeged-budapest útvonalra. Velem tartassz?
kedd délelőtti indulással Gyuláról Szegedre megyek kit érdekel