holnap mennem kell pestre s nincs ki elvigyen

Minden második héten utazok Sopron-Bécs-Linz-München utvonalon.
Lányok és hölgyek jelentkezését várom.
Lányok és hölgyek jelentkezését várom.
sziasztok valaki közlekedik szombat délután tiszaörsfürdö-fegyvernek-abony-budapest utvonalon?
ha csak részlegen tudna elvinni azt is meghálálnám.
andysexy@citromail.hu
ha csak részlegen tudna elvinni azt is meghálálnám.
andysexy@citromail.hu
péntek reggel Gyuláról Szegedre valaki elvihetek magammal szex éhes útitárs csak nézném vagy kiverném magamnak imádom a szép nő láb újakat simogatni és csókolni
Írtam neked választ priviben, mivel az e-mail címedre nem megy el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 01. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 01. hétfő 21:42
Törölt felhasználó (419838)

sziasztok szombaton du. tiszaörs-fegyvernek-bp utvonalon jönnék 19 éves vkony csajszi. valaki felvenne meghálálnám hacsak részlegesen tud elvinni az sem baj.
andysexy@citromail.hu
andysexy@citromail.hu
Holnap délelőtt, legkésőbb 12-kor indulok Törökszentmiklósról Pestre kocsival, akit érdekel, belső üzenetet írjon.
Sziasztok! 37.183.99 pasi vagyok 17,5x7 intim mérettel veszprém megyét jérom rendeszeresen, van olyan hölgy akit érdekelnék?
Péntek délután elkísérne valaki Szeged Győr viszonylatban? Csajok előnyben
Jövő hét Péntek du-án vki Debrecen-sSzeged útvonalon Szeged felé? Akárhol lehet csatlakozni. 31 éves ffi.
Szia! Igen. Akár még fiút is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 02. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 02. kedd 17:39
Törölt felhasználó (446566)

Fiút is elvisztek?
A nagy sikerre való tekintettel... hétvégén újra taxizom

Csütörtök este Keszthelyről Pestre gátlástalan hölgyet elvinnék szivesen)
Fiút is elvisztek?
(Ez egy válasz Mirinda üzenetére (2010. 02. 02. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 02. kedd 17:10

Sziasztok. Szombaton valaki Gyuláról, Csabáról - Szegedre?
27/30 éves pár
27/30 éves pár
Sziasztok. Szombaton valaki Gyuláról, Csabáról - Szegedre?
27/30 éves pár
27/30 éves pár
szerda reggel Gyuláról Szegedre valaki szex éhes útitárs csak nézném vagy kiverném magamnak
Péntek délután elkísérne valaki Szeged Győr viszonylatban? Csajok előnyben

Sziasztok Lányok!!Budapeströl indulnék BÁRHOVA!!!!!FIATAL PASI BELSÖ LEVELET VÁROK!!!!!
sziasztok szombaton du. tiszaörs-fegyvernek-bp utvonalon jönnék 19 éves vkony csajszi. valaki felvenne meghálálnám hacsak részlegesen tud elvinni az sem baj.
andysexy@citromail.hu
andysexy@citromail.hu
Sziasztok.
Kedden reggel ismét indulok eger-budapest utvonalon és vissza, szexi lányt szivesen elvinnék magammal aki esetleg masztizni is szeret, vagy csak magát mutogatni meztelenül. 34 éves srác vagyok.
Kedden reggel ismét indulok eger-budapest utvonalon és vissza, szexi lányt szivesen elvinnék magammal aki esetleg masztizni is szeret, vagy csak magát mutogatni meztelenül. 34 éves srác vagyok.
Budapest - Fehérvár -Budapest, csütörtökön?
34 éves pasi kellemesen töltené veled az utat egy kényelmes autóban
jelentkezz, ha van kedved egy "kalandos" utazásra
34 éves pasi kellemesen töltené veled az utat egy kényelmes autóban

jelentkezz, ha van kedved egy "kalandos" utazásra