A jövő hónap végén 4-5 napot Valaltán, és a mellete levő Plaža Knez öbölben
leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal, meglátogatjuk a közelében fekvő szex beach-t is.
leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal, meglátogatjuk a közelében fekvő szex beach-t is.
Sziasztok , szombaton olyan 14:30 és 16:00 között Budapestről - Miskolc irányába indulok , lenne olyan NŐ csak Nő aki velem tart ?

Az összes témát tele rakod ezzel a köcsög dumáddal, húzzon apád a faszára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 02. csütörtök 12:58
Törölt felhasználó (4700440)

Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék titokban
Írj ha érdekel
Szopnék titokban
Írj ha érdekel
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék titokban
Írj ha érdekel
Szopnék titokban
Írj ha érdekel
Szívesen!
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 04. 30. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 19:20

Köszönjük a részletes tájékoztatást és a tippeket. szét fogunk nézni ezek ismeretében.. Üdv.
Május 3. Székesfehérvár - Debrecen útvonalon hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Szimpátia alapján akár több is lehet.
Orfűi hétvégénkhez keresnénk partnert
Pénteken napközben Tatabányáról megyek Egerbe, kalandra vágyó hölgy csatlakozhat,
Köszönjük a részletes tájékoztatást és a tippeket. szét fogunk nézni ezek ismeretében.. Üdv.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 04. 30. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 08:54

Köszönöm az észrevételt.Mi a probléma ezzel a környékkel? Emlékeim szerint egy csodálatos hely és a környék is.. De azért köszi
május 3 utazik esetleg valaki Bp-Szfvár-Veszprém-Tapolca-vonalon? becsatlakoznék
Lehet, hogy én azért vagyok kritikusabb ebben a kérdésben, mert miskolci vagyok és pár évig magam is dolgoztam a turizmus területén, éppen Miskolctapocával kapcsolatban. És pontosan hasonló szituációkkal találkoztam, hogy sok év után visszatérve már csalódás volt a vendégeknek, mennyire nem fejlődött ott/itt semmi az évtizedek alatt, sőt! De, hogy konkrétabban is válaszoljak a kérdésetekre, én megnézném akkor a Calimbra ajánlatait, vagy ami korábban ugyanabba a tulajdonosi körbe tartozott a Kikelet Club-ot (ez régebbi, más stílus, kevesebb csillag, de igényes). Ami akkoriban még nem volt, de általában jó véleménnyel vannak róla, az a Lignum. Esetleg, ha a kevesebb "csillagos" hotel is érdekes lehet, onnan a Kitty, vagy a Bástya szerintem. Azért megemlítem még a nagyon felkapott Avalon-t is, itt nem jártam ugyan magam sem, csak vendégeket hoztam-vittem. Általában a hely adottságaival elégedettek, az pazar, ám a vendéglátással már kevésbé, gondolok itt pont az ár-érték arányokra! Üdv.,
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 04. 30. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 08:54

Köszönöm az észrevételt.Mi a probléma ezzel a környékkel? Emlékeim szerint egy csodálatos hely és a környék is.. De azért köszi
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 22:37

Helló! Lebeszélni nyilván nem akarlak titeket, meg értem a nosztalgiázás indíttatását is, amit valósítsatok meg mindenképpen! De szerintem nézzetek el ide egy hosszú hétvégére mondjuk és a szabadságotok többi részére pedig keressetek valami "rendes, normális" helyet!

Ha ez a régió, akkor Eger és környéke!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 22:37

Helló! Lebeszélni nyilván nem akarlak titeket, meg értem a nosztalgiázás indíttatását is, amit valósítsatok meg mindenképpen! De szerintem nézzetek el ide egy hosszú hétvégére mondjuk és a szabadságotok többi részére pedig keressetek valami "rendes, normális" helyet!

(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 22:50

Tud valaki augusztus elejére Miskolc-Tapolca vagy környékén ár-érték arányosan kedvező szálláslehetőséget 10- 14 napra? Az annó 15 éve ott eltöltött nászutunk helyszínén szeretnénk eltölteni a szabadságunkat.
Köszi ha segíteni tudsz, tudtok.
Tud valaki augusztus elejére Miskolc-Tapolca vagy környékén ár-érték arányosan kedvező szálláslehetőséget 10- 14 napra? Az annó 15 éve ott eltöltött nászutunk helyszínén szeretnénk eltölteni a szabadságunkat.
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig
Írj ha érdekel!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig
Írj ha érdekel!

Sziasztok!
Holnap Bp-Békéscsaba és vissza
Békéscsaba-Bp útra útitársat keresek.
Én megyek kocsival, lehet csatlakozni
Lányok párok!
Holnap Bp-Békéscsaba és vissza
Békéscsaba-Bp útra útitársat keresek.
Én megyek kocsival, lehet csatlakozni
Lányok párok!
Horvátországba, Petrcan környékén nudizni és egyebekre keresek partnert , partnereket.
Május 8-án Pest megyében kirándulunk. Szívesen vennénk kiránduló partnert
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?’írj