Holnap reggel Sopron Zalaegerszeg, délután vissza. Orális játékokat szerető utitársat keresek.
Ha érdekel irj privit.
Ha érdekel irj privit.
Hétköznapokon Csurgó-Nagyatád vonalon valaki? (fiúk ne)
Győr-pápa útvonalon csatlakozhatna egy ápolt srác? Nyitott és barátságos vagyok

Sziasztok Lányok ! Sub , 25 éves sráv vagyok aki bármit megtesz amit kértek, tabuk nélkül!!! Ha van kedvetek játszani vegyetek fel Skype-ra: Childboy871
Holnap (02.09) megyek Prágába, sok hely van

Bp-Rajka-Brno-Prága
Sziasztok! Hétfő (02.11) reggel Pécsről Budapestre, délután Budapestről Pécsre hölgyet elvinnék magammal. Útközben megállhatnánk egy kis orálra. Kor és alkat mellékes, ápoltság és egészség fontos.

Hétvégén Sopronból Bp-re LGT koncertre lányt meghívnék!
Ott alszunk, másnap haza!
Ott alszunk, másnap haza!
Sziasztok!
Engem csak az érdekel, hogy ebben a fórumban talált már valaki sikeresen szexpartnert? Akit elvitt A pontból B pontba és közben volt szex? Lehetséges ez?
Engem csak az érdekel, hogy ebben a fórumban talált már valaki sikeresen szexpartnert? Akit elvitt A pontból B pontba és közben volt szex? Lehetséges ez?
Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
Hosszúhétvégés wellness- és szaunalátogatáshoz keresek nem szégyenlős női jelentkezőt.
Szállás, utazás megoldott, én állom.
Kölcsönös szimpátia szükséges!
Senkinek nincs kedve ebben a még hűvös időben forró szaunában felfrissülni?
(Ez egy válasz gabsz22 üzenetére (2013. 03. 01. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 01. péntek 09:59

Hosszúhétvégés wellness- és szaunalátogatáshoz keresek nem szégyenlős női jelentkezőt.
Nem hiszem el,hogy nincs itt holgy aki eljonne Marokkoba marcius vegen!Szetmentunk a barinommel,ezert mindenkepp keresek holgyet 45ig ,ha mar ki van fizetve az utazas!Neked csupan ki kell jonni Angliaba (amit szinten en allok)!Vagy itt mindenki pasi,csak nonek tunteti fel magat???Ugy nez ki igen!:( ha tevedek robika19800@gmail.com,vagy beslo uzi!
Hétvégén Bp-Békéscsaba útvonalra utitársat keresek
Visszaútra is

Visszaútra is

Ja, és akár Szolnokon, vagy Kecskeméten vagy egyéb településen keresztül is mehetek, esetleg némi kitérő sem probléma.
Békéscsaba Szolnok esetleg Kecskemét vagy más település érintésével Budapest felé utitársat keresek

13-án győr-budapest valaki?
Kellemeset a hasznossal
Kellemeset a hasznossal

szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Sziasztok !
Április 6.-ai hétvégére keresek utitársat vagy utitársakat fiatal lány vagy barátnők személyében egy szexel átitatott kiruccanásra EGYIPTOMBA !!!! Indulás Bécsből, összes költséget állom !
Április 6.-ai hétvégére keresek utitársat vagy utitársakat fiatal lány vagy barátnők személyében egy szexel átitatott kiruccanásra EGYIPTOMBA !!!! Indulás Bécsből, összes költséget állom !