Ma kora délután, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén, valaki?
Hölgy,pár ha utazna Nagykanizsáról Balatonra szívesen fuvaroznám szombaton!
Holnap délután Szolnok-Eger útvonalon megállnék egy jót szopni... Gecit nyelni.
Holnap,késő esti indulás... Salzburg -Veszprém vonalon....érdekes módon,pont ráérő hölgy,pasi,pár?Akár csatlakozhat útitársként is...ötleteket várunk

szívesen lennék valakinek az uti társa szabolcs borsod útvonalon tudok csatlakozni

Sziasztok!szept 1-5-ig valaki valakik Split,Trogir és környékén?
Sziasztok szabolcs borsod megyéből mennék nyaralni, vagy bármilyen program max 2napra hálálkodnék termszészetben nagyon tetszene szerintem benne lennék strand utazás hotel a hotelben előadhatjuk hogy haverok vagy családtagok vagyunk a szobában pedig térdelve szopnálak pucsítva esetleg
vagy utazásba is benne vagyok te vezetsz közben el lazítalak ha lenne kedved egy csajos testű pasihoz aki tud masszírozni szopizni és dugható is akkor írj

Sziasztok..
ma valaki valamerre nudi, strand. fuvarnak örülnék és társaságnak is.... köszi...Budapest, szép napot.
ma valaki valamerre nudi, strand. fuvarnak örülnék és társaságnak is.... köszi...Budapest, szép napot.
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen közös strandolás? Privátban írjátok!
Sziasztok!
Szept. 6-10 Valalta! Fiúk, párok?!?
Szept. 6-10 Valalta! Fiúk, párok?!?
Sziasztok. Dél körül indulok Budapestről Sitke Sárvár Szombathelyre belevaló csajt szívesen magammal vinnék.
08.27-én Hajdúszoboszló - Bp útvonalon keresek útitársat reggeli indulással, privát üzenetben várom a jelentkezést

Strand fesztiválról van itt pár vagy hölgy?
Pag szigeten vagyunk 9.1 ig .
Esetleg még valaki ?
Esetleg még valaki ?
Krk szigeten van itt esetleg valaki?
sziasztok,39 éves pasi vagyok.hétfön Polgár-München utvonalon szivesen elvinnék egy hölgyet
08.25-én Bp-Debrecen útvonalon keresek útitársat reggeli indulással, privát üzenetben várom a jelentkezést

Sziasztok!
Pénteken (08.25.) szívesen elviszek hölgyet, párt Balatonra, vagy Nagykanizsa felé.
Pénteken (08.25.) szívesen elviszek hölgyet, párt Balatonra, vagy Nagykanizsa felé.
Egy napos max kettő nyaralásra wellnessre nyitott vagyok privátban írom mit adok érte megéri rámírni

Szokott esetleg valaki Pécs és Zalaegerszeg között ingázni hétköznap?