Sziasztok! (valalta.hr) A lap teteje középen, zöld mezőben (booking...), de van magyar nyelvű felülete is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 08. csütörtök 19:45
Törölt felhasználó (4716955)

Sziasztok! A nyáron Valaltán a nudista kempingben szeretnénk pihenni. Tudna segíteni valaki, hogy milyen oldalon tudnánk oda foglalni?
Bp.-ről Szolnokra tartok holnap kora délután. Ha valakinek arra van dolga szívesen elviszem
Sziasztok! A nyáron Valaltán a nudista kempingben szeretnénk pihenni. Tudna segíteni valaki, hogy milyen oldalon tudnánk oda foglalni?
Sziasztok valaki csatlakozik Adriai utazáshoz időpontot egyeztetünk
Szolnok-Budapest vonalon ma vonatra uti társat keresnék

Olaszország ba kell mennem a héten 2-3 napra hölgy jelentkezhetnek útitárs nak olasz nyelvtudás előny de nem feltétel
Sziasztok feb.7 szerda este indulok Pestrol Debrecenbe ha valakit erdekel szivesen elviszem
Ha valaki Freising, vagy München környékéről utazna haza Magyarországra és van jogsija írjon. Saját autómmal mennénk.
Február 18-24 Szegeden pihenünk szivesen vendégül látnánk párt vagy szóló hölgyet , privát leveleket várunk
Sziasztok!
Hétfőn és kedden ( február 05-06-án) Kehidakustány szaunában leszek, 178 magas vagyok 82 kg, igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, 43 éves, hölgyet vagy párt keresek közös kellemes időtöltésre…
Hotelban lesz nálam hely is kikapcsolódni, lazulni…
Írj privatban ha érdekel…
Hétfőn és kedden ( február 05-06-án) Kehidakustány szaunában leszek, 178 magas vagyok 82 kg, igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, 43 éves, hölgyet vagy párt keresek közös kellemes időtöltésre…
Hotelban lesz nálam hely is kikapcsolódni, lazulni…
Írj privatban ha érdekel…
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Sziasztok szombat estére keresünk párokat Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Sziasztok,
Tudom, hogy még messze van, de lenne olyan vékony hölgy/pár, aki csatlakozna majd hozzám júl 27-aug 10 között Horvátországi és Montenegrói nyaralásra?
Tudom, hogy még messze van, de lenne olyan vékony hölgy/pár, aki csatlakozna majd hozzám júl 27-aug 10 között Horvátországi és Montenegrói nyaralásra?
Sziasztok! 2024 02/03 hónapban indulunk Thaiföldre. Esetleg egy szimpatikus házaspárral közösen tervezhetnénk az utat...
Sziasztok
valaki szeretne nyaralni Máltán??
valaki szeretne nyaralni Máltán??
Ha valaki Freising, vagy München környékéről utazna haza Magyarországra és van jogsija írjon. Saját autómmal mennénk.
Február 18-24 Szegeden pihenünk szivesen vendégül látnánk párt vagy szóló hölgyet , privát leveleket várunk
Sziasztok! Hölgyet keresek, aki kellemes hangulatban szeretne wellness hétvégéket eltölteni.
Sziasztok!18-36 éves korig keresek hölgyet egy napos szaunazasra Fejér megyében ! Ha van itt olyan jelentkező akkor privátban várom !
Heti rendszerességgel járok győr pécs útvonalon szívesen fogadnék útitársat!!!