Lassan indulok Miskolcról Budapestre, van még egy szabad helyem

Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Sziasztok.
Csatlakoznánk a párommal, bármilyen programra.
Fizetés megbeszélés alapján
Csatlakoznánk a párommal, bármilyen programra.

Fizetés megbeszélés alapján
Szeptember közepén nem jön valaki Tunéziába, utitársat keresek.
Villas. 139. Az étteremtől nem messze.
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre vagytok a campen belül?
(Ez egy válasz Fantasy80 üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 16:43

Hoztuk nektek a napsütést mert eddig nem volt csak jég bár Whisky-t is hoztunk abba jó lesz.
Hoztuk nektek a napsütést mert eddig nem volt csak jég bár Whisky-t is hoztunk abba jó lesz.
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Augusztus.12-től augusztus.19-ig Cap 'd Adge leszünk! Az oldalról abban az időben lesznek ott valakik.
Meleg ruha ne maradjon otthon
(Ez egy válasz Fantasy80 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Augusztus 18 estétől 22 reggelig keresek hölgyet közös nyaralással egybekötött szex kalandra, együtt választott uticéllal. 32 éves átlagos alkatú, átlagosnál picit nagyobb intimmel rendelkező srác vagyok (arc szőrzet fazonírozott, intim szőrzet nincs), korban az idősebb hölgyek érdekelnek leginkább, de ha megvan a vonzalom és Te is diszkrét, következmények nélküli kikapcsolódásra vágysz, nem fontos hány éves vagy.
Augusztus 18 estétől 22 reggelig keresek hölgyet közös nyaralással egybekötött szex kalandra, együtt választott uticéllal. 32 éves átlagos alkatú, átlagosnál picit nagyobb intimmel rendelkező srác vagyok (arc szőrzet fazonírozott, intim szőrzet nincs), korban az idősebb hölgyek érdekelnek leginkább, de ha megvan a vonzalom és Te is diszkrét, következmények nélküli kikapcsolódásra vágysz, nem fontos hány éves vagy.
A jövő héten Balatoni vitorlázásra keresek párokat egyedülálló lányt kötetlen együttlétre
Sziasztok. Szeptember 15-22 Falirakin (Rodosz) leszünk. Mandomata beachen a naturista részen néhány alaklommal lent leszünk. Ha valaki csatlakozna, várjuk szeretettel

Szupi. Mi holnap éjjel indulunk ki.
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2023. 08. 04. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Változás történt, 5-9 lett dátumunk.
(Ez egy válasz Fantasy80 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 09:08

Sziasztok! Mi hétfőn délután érkezünk 7-én. Sajnos az már nem aktuális nektek!
Szoasztok! Szombaton megyünk Horvátországba a Rab szigetre 1 hétre. Kik lesznek még ott?
Sziasztok. Valaki krk sziget ?
Sziasztok holna de.indulok Szekszárd-Tirol vasárnap reggel indulok vissza.
árt hölgyet szivesen elvinnék
árt hölgyet szivesen elvinnék
Sziasztok lányt keresek augusztus 11-től 13-ig Siófokra kellemes együtt létre egy szép hotelba írjatok privibe
Hosszúhétvége Horvátországban.Szept 1-5-ig.Hölgy útitársat keresek aki csatlakozna.Költségmentes.A részletekért keress privátban!
Aug 7. -en indulok angliàba, holgyet vagy pàrt keresek utitàrsnak