Hétfőn (jan.20.) reggel 6h, Pécs-Bp útvonalon hölgy vagy pár útitárs lenne? Útközben kis pihenőt tartanánk

Szerdán Pestről Sárvár felé autózok, szívesen fogadok utitársakat hölgyek személyében.
Sziasztok ! 18 éves fiú vagyok . Aranyos,kedves de még szűz vagyok . Keresek hölgyet,nőt,lányt CSAK NŐNEMŰT .
Budapesten élek . Ha van kedved megismerni , akkor írjál üzenetet megadom az email címem és ha kéred küldök képet
Budapesten élek . Ha van kedved megismerni , akkor írjál üzenetet megadom az email címem és ha kéred küldök képet

holnap délelött veszprém és győr között párt vagy nőt keresek kellemes együtt létre 06 30 960 73 68
Ma délkörűl Győrben valaki??Veszprém felé??0630 960 73 68
ma valaki reggel veszprémből Győrbe? 0630 960 73 68
Ma megyek Pestről Várpalotára. utitársnak lányt szívesen fogadnék

hellyel rendelkező fotost keresünk,aki fotozná akcionkat..fizetség érte természetben
sziasztok.szivesen fotoználak titeket!
zoli (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 26. vasárnap 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 26. vasárnap 14:32
zoli (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 26. vasárnap 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762066)

hellyel rendelkező fotost keresünk,aki fotozná akcionkat..fizetség érte természetben
Sziasztok!
Ma este lenne kedve valakinek velem masztizni?
Francia vagy egyéb finomságok is lehetnek.
Ha csak nézni szeretnéd, azt is lehet.
Autóban vagy bárhol itt Budapesten!
Csak hölgyet vagy párt keresek!
Ma este lenne kedve valakinek velem masztizni?
Francia vagy egyéb finomságok is lehetnek.
Ha csak nézni szeretnéd, azt is lehet.
Autóban vagy bárhol itt Budapesten!
Csak hölgyet vagy párt keresek!
valaki felvenne egy 20 éves izmos srácot vácon ?

sziasztok valaki Szombathely sárvár környéke???
Sziasztok.
Holnap Du-tán kb-4-kor megyek Győrből Pestre.
Majd vissza 6-7 körül jövök vissza,.
Valaki? Lányok? Párok?
Holnap Du-tán kb-4-kor megyek Győrből Pestre.
Majd vissza 6-7 körül jövök vissza,.
Valaki? Lányok? Párok?
Február 9-én vagy 16-án megyek Zürichbe. Szívesen viszek magammal egy fiatal, nem komplikált lányt. Pár napot ott tartózkodhat velem és természetesen a vissza utat finanszírozom!
Február 5-én és 6-án reggel Nyíregyháza-Debrecen, délután Debrecen-Nyíregyháza vonalon közlekedem... Hölgyet szívesen látok utitársnak!
Szerdán (febr. 5.) reggel 6h, Pécs-Bp útvonalon hölgy vagy pár útitárs lenne? Útközben kis pihenőt tartanánk...

Sziasztok !
Helyszín ?? Hol ha szabad tudni ?? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 04. kedd 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 06:48
Helyszín ?? Hol ha szabad tudni ?? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 04. kedd 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762066)

Sziasztok, ma du Pécsről, Dombóváron át megyek Szfvárra. Valakinek nincs kedve összefutni? Hölgyek?
Sziasztok! Szerdán az M3-as kornyeékén hölgy vagy pár? Miskolc felé megyek.