Sziasztok! Hölgy vagy pár Cegléd környékéről a mai nap?
Lányok, asszonyok, hölgyek senki sem akar Szolnok-Bp között "utazni"?
Március 21-én a baràtommal (heterok vagyunk mindketten félreértés ne essék!!!!!)megyünk fel (Hajdú Biharból) Budapestre a motorkiállításra! Keresünk lányt, lányokat akikkel ellennénk útközben! Részletek privátban!!!
sopronba ha jársz leszoplak
hely ok, pihizz, lazulj a többit bizd rám
)
25-35ig

hely ok, pihizz, lazulj a többit bizd rám

25-35ig
Holnap délelőtt 10 körül megyek Pestről Devecserbe, szívesen elviszek egy kedves lányt, közös ismerkedés céljából.
Holnap CZ-be nem jönne ell velem egy hőlgy
a többit privátban .

Sziasztok !
Én utaznék szívesen csak kivel ?
Én utaznék szívesen csak kivel ?

Sziasztok párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék kizárolag a nö örömére 29 éves srác!
Ha utaznál München-Tolna-Megye közöt irj rám!
Üzenet módosítása
Ha utaznál München-Tolna-Megye közöt irj rám!
Üzenet módosítása
hello. ma pestről Hévizre lányok asszonyok valaki?

Sziasztok, késő délután jövök vissza Veszprémből Pestre, ha van kedve csatlakozni egy lánynak akár csak ismerkedés végett, szívesen veszem

Holnap reggel Pécs-Pécsvárad-Véménd-Mohács-Bóly-Magyarbóly útvonalon közlekedek. Lányok akinek van kedve csatlakozni ne tartsa magában.
Szia !
Jövő hétfőn délután Budapestről Szombathelyfelé utazok , női útitársat keresek
Szia!
Lányhoz, Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.Biszex beállítottságú vagyok.Helyem nincs , de hétvégente tudok utazni.Minden ami jó nekünk az érdekel.
Nagyobb intim mérettel rendelkező bi férfiakka is ismerkednék alkalmi szexre.
irj
Lányhoz, Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.Biszex beállítottságú vagyok.Helyem nincs , de hétvégente tudok utazni.Minden ami jó nekünk az érdekel.
Nagyobb intim mérettel rendelkező bi férfiakka is ismerkednék alkalmi szexre.
irj
Pasikat szopnék kocsiban no anyagi.akár a barátnőd előtt 06309607368 Veszprém Székesfehérvár
Szia !
sziasztok én most indulok Budapestről, Balaton déli részére siófok ,balatonlelle Fonyód ,balatonfenyves útvonalon.
ha valaki csatlakozna szívesen fogadom.gyorsan várnám a priviket mert 1 órán belül indulok
És ha fel kéne vennem útközben az megoldható.
ha valaki csatlakozna szívesen fogadom.gyorsan várnám a priviket mert 1 órán belül indulok
És ha fel kéne vennem útközben az megoldható.
Sziasztok!Holnap későn délután Debrecen-Püspökladány és vissza útra keresek útitársat.
vastag farku kamionos pasitt keresünk.
Szia !
Holnap ,hétfőn délután Budapestről Szombathelyfelé utazok , női útitársat keresek
Holnap ,hétfőn délután Budapestről Szombathelyfelé utazok , női útitársat keresek
Szerdán Nyiregyen fogok kocsikázni 12 este 9-ig van egy csomó szabad időm minden jóra