Sziasztok.
Heti 2 vagy 4 napra keresnék úti társat Magyarország-olaszország viszonylatban. Csak hölgyet és nem csak szex-re!!! Nekem ezek a napok napi pár óra munkával telnek és rengeteg szabadidőm van közben. Sokszor járok a tengerpartra is és ha úgy van kint is lehet hétvégézni de akkor semmi munka. Legkésőbb szombaton reggel érek haza legkorábban vasárnap délelőtt indulok Budapestről és a hét közepén egyszer haza jövök. Budapest M7 szakaszokon közlekedem. Ha esetleg valakit érdekelne akkor itt egy gyors levélváltás után a többit telefonon.
Pussz smile
Heti 2 vagy 4 napra keresnék úti társat Magyarország-olaszország viszonylatban. Csak hölgyet és nem csak szex-re!!! Nekem ezek a napok napi pár óra munkával telnek és rengeteg szabadidőm van közben. Sokszor járok a tengerpartra is és ha úgy van kint is lehet hétvégézni de akkor semmi munka. Legkésőbb szombaton reggel érek haza legkorábban vasárnap délelőtt indulok Budapestről és a hét közepén egyszer haza jövök. Budapest M7 szakaszokon közlekedem. Ha esetleg valakit érdekelne akkor itt egy gyors levélváltás után a többit telefonon.
Pussz smile
sziasztok jönne valaki 3 napra az Adriára?

Békéscsabárol Budapestre valaki délután

Ma este megyek Ceglédre Budapeströl érdekel valakit?
minden pénteken Budapest - Győr. Nőt szívesen elviszek. Időben keress! magygabi85@freemail.hu
Szia!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Csütörtök Du. Budapest - Győr vonalon beszállnék Párokhoz mindkét fél örömére , vagy Lányhoz,Kellemes méretű Férfihoz Kölcsönös orális kényeztetésre, vagy bármi jóra ! Ez sokadik alkalom amikor írok, remélem most végre alakul valami nem pedig csak ígérnek. Vagy úti társat !
Írjatok : kisdavid449@gmail.com
Írjatok : kisdavid449@gmail.com
helló.HOLnap szombaton 11-kor indulok Hévizre,PEstről X-kerből.
HÖlgyet keresek .
Küldj TELszámot, nsxtom@t-online.hu,vagy ide ha érdekel.

HÖlgyet keresek .

Küldj TELszámot, nsxtom@t-online.hu,vagy ide ha érdekel.

hello hölgyek.holnapi napra is áll az út csak VIssza FEle!!
elérhetőség ugyanaz.

elérhetőség ugyanaz.

Sziasztok!
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható.
Saját nagyméretű autóm van, ésszerű határokon belül az utazok.
Belső üzeneteket várok!
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható.
Saját nagyméretű autóm van, ésszerű határokon belül az utazok.
Belső üzeneteket várok!
22-én Budapestről Nyiregyre keresek uti társat az unalmas utazázhoz

Sziasztok. Pénteken Budapestről-Jászberénybe megyek kocsival és vissza. Akinek arra van dolga, vagy csak szívesen kocsikázna, jöhet velem... Mindent megbeszélünk. Belső üzenetet írj!
hatvan nagykáta holnap délelőtt hölgyet v párt elvinék
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár Tolna, Szekszárd környékén?
Hétfőn ajka-veszprém -fehérvár-siófok-ajka.Hölgyet. vinnék .
sziasztok. Holnap újra Budapestről megyek Jászberény irányába és vissza. Ha valakinek van ezen az útvonalon, esetleg kis kitérővel dolga, vagy csak szeretne utazni, csatlakozhat...Belső üzenetet küldj!
Sziasztok!
2 hét múlva hétvégén megyek Icici-be autóval. Pénteken reggel indulok és vasárnap délután vissza. Fiatal, intelligens és csinos útitársat keresek egy lány személyében!
Levélben jelentkezzetek és legyen képetek, vagy legalább tudjatok email-ben küldeni!
rami
2 hét múlva hétvégén megyek Icici-be autóval. Pénteken reggel indulok és vasárnap délután vissza. Fiatal, intelligens és csinos útitársat keresek egy lány személyében!
Levélben jelentkezzetek és legyen képetek, vagy legalább tudjatok email-ben küldeni!
rami
Sziasztok! győr-budapest vonalon valakinek egy fuvar? Holnap este jövök vissza pestre.
Sziasztok!
Holnap reggel Ceglédröl megyek Budapestre Albertirsa-Újhartyán-Ócsa vonalon!
Hölgy vagy pár?
Holnap reggel Ceglédröl megyek Budapestre Albertirsa-Újhartyán-Ócsa vonalon!
Hölgy vagy pár?
Hétvégén szivesen elvinnék motorozni lehetőleg 30 alatti, vékony lányt, hölgyet, akár szex nélkül is - de természetesen nem zárkózom el semmi elől, ami mindkettőnknek jólesik