Sziasztok!
Aug 2 és 7 között Valaltán leszünk. A hèt vègén ( 5-6) sw beach látogatás is tervben van.Helyismeret már bôven van.
Aug 2 és 7 között Valaltán leszünk. A hèt vègén ( 5-6) sw beach látogatás is tervben van.Helyismeret már bôven van.
Sziasztok!
Bulgária, Nessebar, Burgas Beach Hotel esetleg valaki?
Valaki KRK sziget?
Sziasztok . Horvhátba, Drevenikben alguszt 7 töl, fiu lány pár?
Aug. 1.-én Veszprém-Szombathely Útvonalon utitársam keresem. 10 h körül kell indulnom Veszprémből.Ha nincs fuvarod s nem szeretsz utazni privátban jelentkezz.
Augusztus 6.-ától 10-éig mennénk Valaltara szívesen vesszük pár, pasi lány megkeresését ha velünk szeretne tartani.
Nyíregyházáról utazom ma leghamarabb ~déltől(de képlékeny) Pestre, hölgyek megkeresését várom privát üziben, a részleteket megbeszéljük.
Sziasztok!Riminiben vagyok péntekig!Szívesen találkoznèk csinos hölggyel!
Sziasztok holnap jön Pár vagy Lány Balatonra Siófokra strandolni .
Zadar - Vir sziget nudizás illetve együttlét és izgalom céljából is ismerkednék.
Hosszabb időt tartózkodok kint. Független és nyitott vagyok.
Hosszabb időt tartózkodok kint. Független és nyitott vagyok.
Szép napot! Jövő héten Valakik STAVROSZON? Csak párral ismerkednénk!)
Sziasztok !
26-án megyek Szeged környékéről Pestre . Csatlakozni vágyó írjon nyugodtan .
26-án megyek Szeged környékéről Pestre . Csatlakozni vágyó írjon nyugodtan .
Sziasztok!
Augusztus 13-17 Ulika, Horvátország?
Esetleg megy valaki?
Augusztus 13-17 Ulika, Horvátország?
Esetleg megy valaki?
Sziasztok. Juli 24-töl sibenik,Zadar környékén nyaralunk, szívesen kalandoznánk
Sziasztok!
Holnap megyek vissza Szegedről Veszprémbe Soltvadkert-Dunaújváros-SZékesfehétvár útvonalon, de ha nincs csatlakozó (vagy akár vele is) és az idő is engedi egy Gárdony nudi kitérővel.
Hölgyek részére van szabad helyem akár kis kitérővel is.
Holnap megyek vissza Szegedről Veszprémbe Soltvadkert-Dunaújváros-SZékesfehétvár útvonalon, de ha nincs csatlakozó (vagy akár vele is) és az idő is engedi egy Gárdony nudi kitérővel.
Hölgyek részére van szabad helyem akár kis kitérővel is.

Sziasztok! Augusztus 22-27 között Rovinj-ban (sw part, klub stb.) leszünk egy másik párral együtt.
Örömmel találkoznánk, buliznánk ott jó fej, szexy párokkal!

Szia: Mi holnap erkezunk
(Ez egy válasz csakvalaki üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szeptember elején készülök Egyiptomba, jelenleg egyedül. Szivesen társulnék hölgyhöz, párhoz. Privátba megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok.Nincs valaki a VIR szigeten?