Holnap kora délután Fehérvárról utazok a régi 7-es M7-es M3-as útvonalon.
Út közben szeretbék bekapni valamit...
Út közben szeretbék bekapni valamit...
Sziasztok! Barcelona környéki tengerparti üdülésre keresem női partnerem. Szeptember környékén szeretnék utazni, addig tudnank ismerkedni. Privat uzenetekben elérhető vagyok. Szép napot mindenkinek!
Csütörtök késő este Debrecenbe megyek a 4-es út mentén.
Innen vagy az útvonal környékéről keresek diszkrét ferfit kalandra.
Ha valakit érdekel privatban beszéljünk.
Innen vagy az útvonal környékéről keresek diszkrét ferfit kalandra.
Ha valakit érdekel privatban beszéljünk.
Nyári, kb. két hetes nyaralás tervezéséhez keresnénk olcsóbb, de azért igényes szálláshellyel, vagy annak ismeretével rendelkezőket az alábbi régiók valamelyikében: Nyugat Dunántúl.. Délalföld... Északkelet Magyarország.. esetleg Pécs és környéke..
Köszi
Köszi
Pünkösdi hétvégén lesz valaki Horvátországban a Senj környékén?
Sziasztok! Vasárnap reggel indulok Budapestről Nyíregyházára vasúttal, valakinek lenne kedve közben összefutni?

Kedden délelőtt Dunaújvárosból Indulok Budapest- Nyíregyháza útvonalon, szívesen elviszem hölgyet vagy egy párt.
Sziasztok. Július végén lesz esetleg szimpatikus pár Horvátországban Vir szigeten??
Keresem azt a hölgyet (csak hölgy) aki eljönne velem egy európai körútra. Ha érdekelnek a részletek írj rám privátban.
Meg nem voltam.... fogalmam sincs mikor a legjobb időpont, de az olvasottak alapján ott mindig vannak
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 16:00

Törölt felhasználó (4680597)

Mi pedig pont 1 hónappal előtte leszünk Punta Kríz-en!
Mi pedig pont 1 hónappal előtte leszünk Punta Kríz-en!
(Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (2023. 05. 16. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 10:47

Sziasztok! Augusztus 3 -11 irány Rovinj! Ha valakik még szeretnének jönni, van két hely az autóban! A részleteket privát üzenetben megbeszéljük! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Jövőhéten szombat este vagy vasárnap reggel Budapestről megyek Debrecen Nyíregyháza útvonalon, hölgyet vagy párt szívesen elviszem...
Írj privátban
Jövőhéten szombat este vagy vasárnap reggel Budapestről megyek Debrecen Nyíregyháza útvonalon, hölgyet vagy párt szívesen elviszem...
Írj privátban
Szívesen
nyári hétvégi Tiszatavi hajokázos nudizáshoz keresek hölgyeket esetleg párokat
Kellemes, Balaton parti kikapcsolódáshoz keresek útitársat a pünkösdi hétvégére. Május 26-29-ig, Siófok.
40-es, nő vagyok.
40-es, nő vagyok.
Hello!
Keresnék egy hosszú hétvégére egy 30-45 ig biszex pasit vagy ilyen pasival rendelkező párt. Wellness hétvégére gondoltam. Én fizetném. Nem csak a szex a lényeg, hanem a haverkodás is. Normális, igényes vagyok. Hasonlót keresnék.
Keresnék egy hosszú hétvégére egy 30-45 ig biszex pasit vagy ilyen pasival rendelkező párt. Wellness hétvégére gondoltam. Én fizetném. Nem csak a szex a lényeg, hanem a haverkodás is. Normális, igényes vagyok. Hasonlót keresnék.
Regensburgból Magyarországra tartok utitársat keresek.
Csiksomlyoi bucsuba keresekutitátsat 05 20-30 utazás nagyrészt vonatal kis kerékpáral vonatjegyek megvanak Szálások lefoglalva. Vagy 2 fö részére àtadnám. Részleteket privát üziben a szex nem feltétele azutazásnak
lehet tudni, hogy az itteni hirdetések mennyire voltak eredményesek?
Sziasztok! Augusztus 3 -11 irány Rovinj! Ha valakik még szeretnének jönni, van két hely az autóban! A részleteket privát üzenetben megbeszéljük! Szép napot mindenkinek!