Sziasztok!
Kedden délelőtt (02.06) kb 9 órakor indulok Várpalota-Székesfehérvár-Budapest útvonalon, illetve visszafelé valamikor 4-6 óra között.
Szívesen venném lányok-nők-asszonyok társaságát.
csorbinorbi@freemail.hu
Kedden délelőtt (02.06) kb 9 órakor indulok Várpalota-Székesfehérvár-Budapest útvonalon, illetve visszafelé valamikor 4-6 óra között.
Szívesen venném lányok-nők-asszonyok társaságát.
csorbinorbi@freemail.hu
sziasztok
Július 10-én megyek Horvátország Omis-ba
Ha valaki utazna szívesen el viszem 3 szabad helyem van : )
Július 10-én megyek Horvátország Omis-ba
Ha valaki utazna szívesen el viszem 3 szabad helyem van : )
Sziasztok!
Februárban megy valaki a Seychelles-re?
Február közepén ott leszek, a fő szigeten van szállás.
Társaságnak örülnék!
Februárban megy valaki a Seychelles-re?

Február közepén ott leszek, a fő szigeten van szállás.
Társaságnak örülnék!

Ma Szarvas- kecskemét v. szolnok - budapest vonal valamelyikén megyek. Amelyikkézenfekvőbb neked. Utitársat keresek. Az indulás még képlékeny. Lányt, Nőt, esetleg párt szívesen fuvaroznék, a többit megbeszéljük.
kovacsimi417@gmail.com
kovacsimi417@gmail.com
Sziasztok! Szerdán este vagy csütörtök hajnalba megyek németből miskolcra. Lányok párok társaságát szívesen làtnàm.
Hétfőn Budapestről Baja Nagyatád tüzes kislányt cipelnék
Sziasztok!
Ma de. indulók Veszprémbő Budapestre(x-ker). Valakit érdekelne?
Ma de. indulók Veszprémbő Budapestre(x-ker). Valakit érdekelne?
Szia, szivesen ismiznék veled, veletek! Én Peti vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 08:02
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednénk.
40 es férfivel ismerkednénk.
Sziasztok! Ma szombat este indulok Gödöllőről Hegyeshalom irányába. Szívesen találkoznék lánnyal esetleg párral!
Én 36 éves átlagos, független, hetero srác vagyok! Nem erőltetek semmit de semmi jó elrontója nem vagyok! Szép hétvégét mindenkinek!
Én 36 éves átlagos, független, hetero srác vagyok! Nem erőltetek semmit de semmi jó elrontója nem vagyok! Szép hétvégét mindenkinek!
Keszthely - Bp vonal valakinek, jó lehetne?
Februar10.én Pestről Pécsre utazom, női útitárs johet
Ma megyek szegedre budapestről: )) szexéhes utitárs jöhetne velem! Az indulás rugalmas.
Gondolom az adatlapodon szereplo képeket Te töltötted fel 7 eve.... Es a telefonszamodat is magad jelentetted a jofogason Ugye? http://just.eroprofile.com/gallery/qCuCUTA5TSXBqzy
Röszke - Bp vonalon valaki? 40-es, magas, ápolt, intelligens, nyitott pasi vagyok. Szívesen elviszlek minden értelemben. És Te?
Sziasztok, pénteken bp-ről szegedre megyek és szexéhes utitársat is keresek: )! érd. privin!
Kedden délután Miskolc-Budapest vonalon esetleg lány, hölgy akinek fuvarra lenne szüksége?
Pécsről induló, majd ide érkező helyes Aktív pasival ismerkednék.
kisvarda budapest holnap nyiregyhaza erintesevel
Sziasztok vasárnap Sárbogárd ról szedresbe megyek vigyek valakit
Bi passzív vagyok.
Bi passzív vagyok.
Sziasztok!
Holnap 07.00-h indulok Devecserből Budapestre. Érdekelne valakit.
Holnap 07.00-h indulok Devecserből Budapestre. Érdekelne valakit.