Sziasztok! Általában a Hétvégéim szabadok és talán éppen ezért szívesen lennék oda-vissza útitársa bárkinek, aki rendszeresen utazik, kirándul dimbes-dombos tájakon, sétál vagy éppen kocsmatúrázik. A beállítottságom biszexuális, így nyitott vagyok párokra is.
Ma Bremerhaven-Hannover-Magdeburg-Leipzig-Dresden-Praha-Brno-Rajk- a-Győr-Budapest útvonalon indulunk haza!
12.-én hajnal ötkor ibdulok, Békéscsaba, Szeged, Baja, Pécs ha valakit érdekel jelezze. Szívesen elviszem.
Sziasztok,kereshetnek benneteket privát? Köszönöm.
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2019. 04. 03. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 15:02

Sziasztok. Társaságot keresünk horvát nudis többnapos utazásainkhoz. Május elejére tervezzük Koversadát, a többit még nem tudjuk. Részleteket privátban. Köszi.
Hétfő este 20:00 órás indulással Veszprém-Szeged vonalon ha valaki utazna jelezze. Anyagiaktól mentesen. Írj megbeszéljük a részleteket.
Kisebb sétákhoz keresek partnert. Autoval Budapestről a Dunakanyarba vagy környékére ..... majd séta. Többit privatba.
korombeli (fiatal?) hölgy útitársat keresek április 25-28 közötti brno-i látogatásra. Az utazás (busszal) és a szállás költségéből semmi nem terhel Téged, minden egyéb részletet privát üzenetben tudjuk megbeszélni.
Sziasztok!
Április 27-én vesz valaki részt a Balatonkör 206km-es távján, akinek lenne kedve Velem tekerni?
Plusz Kecskemétről Siófokig vállalok még 2 kerékpárt elvinni.
Ha igen, várom leveled(leveletek).
Április 27-én vesz valaki részt a Balatonkör 206km-es távján, akinek lenne kedve Velem tekerni?
Plusz Kecskemétről Siófokig vállalok még 2 kerékpárt elvinni.
Ha igen, várom leveled(leveletek).
Sziasztok. Társaságot keresünk horvát nudis többnapos utazásainkhoz. Május elejére tervezzük Koversadát, a többit még nem tudjuk. Részleteket privátban. Köszi.
Július második felében lefoglalt Valalta-i nyaraláshoz keresek hölgyet.
Április 12-én mennék Pécstől a Liszt Ferenc Repülőtérre.
Helyem lenne fuvarra!
Indulás kb. 18 óra és az útvonal:
6-os főút - Dunaföldvár - Solt - Taksony - Soroksár - repülőtér.
Helyem lenne fuvarra!
Indulás kb. 18 óra és az útvonal:
6-os főút - Dunaföldvár - Solt - Taksony - Soroksár - repülőtér.
Sziasztok 08.15. - 09.15. Között 4 - 5 napos kissebb kiruccanáshoz társulnánk ha van egy jó ötletetek DE CSAK IS PÁRKÉNT - PÁRRAL - PÁROKKAL....
Sziasztok! Holnap delelott Bp-Bekescsaba vonalon valaki? Szivesen meglatogatlak, de autos kaland is lehet

Párnak, Hölgynek ajánlanék hétvégi szállást Balatonlellén.. fizetés természetben!
Jelentkezés privátban...
Jelentkezés privátban...
Kirándulgatás a fővárosban ma?
Elsősorban programot keresek, második a társaság és háromra kész az elfoglaltság.
Szikrázó napsütésben kimozdulni.
Elsősorban programot keresek, második a társaság és háromra kész az elfoglaltság.
Szikrázó napsütésben kimozdulni.
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt. Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet / part 1 - 2 hétre vagy hosszabb hétvégére Londonba.
Sziasztok Hétfő hajnalban megy valaki Esztergom fele.
Holnap hajnalban 5 óra kor Békéscsabáról Szeged Baja Pécs utvonalon ha valaki utazna jelezze szivesen elviszem
Párnak, Hölgynek ajánlanék hétvégi szállást Balatonlellén.. fizetés természetben!
Jelentkezés privátban...
Jelentkezés privátban...
Sziasztok. Hetente utazok Ausztrián-Németországon keresztül Svájcba. Párt -lányt szívesen látok. Tarts velem. Fizess természezben. Priv levelet lécci. Sziasztok.