24. szerda reggel Budapest - Nyiregyháza útvonalon valaki?
kora este vissza Nyiregyháza - Debrecen - Budapest
kora este vissza Nyiregyháza - Debrecen - Budapest
Esztergom Szentendre vonalon ismerkednék
Sziasztok!Ma 9 körül Szombathelyről Sopronba megyek.Hölgynek fuvar?Privátban!
Sziasztok! Általában a Hétvégéim szabadok és talán éppen ezért szívesen lennék oda-vissza útitársa bárkinek, aki rendszeresen utazik, kirándul dimbes-dombos tájakon, sétál vagy éppen kocsmatúrázik. A beállítottságom biszexuális, így nyitott vagyok párokra is.
Szeretnél élvezni egy külföldi nyaralást vagy itthon egy jó wellnesz hétvégét? Ha csinos hölgy vagy, és egy normális, intelligens pasi társaságában szeretnéd eltölteni ezeket, nincs más dolgod, csak privátban írj a részletekért!
Tapolca - Bp most indulok, valaki ?
külföldi utazáshoz csinos hölgyet keresek. Kizárólag privátban adok részleteket!
Szegedről fuvar hölgynek most!
21. e délelőtt fuvart keresek Debrecen-Szeged.
Biztos jól éreznénk magunkat
(Ez egy válasz Egyszerű.Pasi üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 13:36
Biztos jól éreznénk magunkat

Sziasztok!
Április 27-én vesz valaki részt a Balatonkör 206km-es távján, akinek lenne kedve Velem tekerni?
Plusz Kecskemétről Siófokig vállalok még 1 kerékpárt elvinni.
Ha igen, várom leveled(leveletek).
Április 27-én vesz valaki részt a Balatonkör 206km-es távján, akinek lenne kedve Velem tekerni?
A hét végén Mayrhoffenben vagyunk... esetleg innen van még más valaki is itt?
Még egyszer, hátha...:
korombeli (fiatal?) hölgy útitársat keresek április 25-28 közötti brno-i látogatásra. Az utazás (busszal) és a szállás költségéből semmi nem terhel Téged, minden egyéb részletet privát üzenetben tudjuk megbeszélni.
korombeli (fiatal?) hölgy útitársat keresek április 25-28 közötti brno-i látogatásra. Az utazás (busszal) és a szállás költségéből semmi nem terhel Téged, minden egyéb részletet privát üzenetben tudjuk megbeszélni.
Vasárnap valakik, valaki a Velencei tó körül?
csak bringázás esetleg ismerkedéssel egybekötve
csak bringázás esetleg ismerkedéssel egybekötve
Valaki nyaral most a Dunakanyarban?
Április 23 indulás Budapestről- Bremerhavenbe, valakit érdekel?
Pest megyében fuvar HÖLGYEKNEK.

Sziasztok!
Egy nagyon csinos, kedves hölgyet keresnék június vagy július hónapra Ibizai utazáshoz.
Kérlek, keress a részletekért privátban!
Kérlek, keress a részletekért privátban!
Temesvár oda vissza valaki? Pestről indulok hajnal 1 kor
Július második felében esedékes, Rovinj melletti, Valalta naturista kempingben eltöltendő 10 napos nyaraláshoz keresek partnert, társaságot.
Valaki a Dunakanyarbol? Nyaralás?