Sziasztok!
Szombat 9:30-kor indulok Győrből Szolnokra. 30 éves pasiként szívesen venném hölgy útitárs csatlakozását.
Szombat 9:30-kor indulok Győrből Szolnokra. 30 éves pasiként szívesen venném hölgy útitárs csatlakozását.
Ma lány aki eljönne Eger be velem ?
Én benne vagyok
(Ez egy válasz andizoli24 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesten 1 kerben ki szállna be fiatal párhoz kényeztetni?
Sziasztok.junius 20-án a Berlini scandick hotelbe szálok meg.Tudom nem sok esèlyel, de csatlakozni vágyó lányok hölgyek társaságát keresem. Esetleg, 21-èn indulok szemèlyautóval Budapestre. Utitársat is szìvesen látok. Minden kötötsèg nèlkül
Sziasztok parokhoz csatlakoznek Aszódi pasi
Sziasztok, vendégül látnék hölgyet vagy párt hosszú hétvége keretei közt Nizzában a riviérán. Részleteket megbeszélghetjük privátban!

Héten Görögországban nyaralunk, valaki vagy valakik Athén környékén járnak-e, 25-ig ott leszünk.
Privátba jelentkezzetek, ha csatlakoznátok. Köszi.

Privátba jelentkezzetek, ha csatlakoznátok. Köszi.
Júliusi Balatonberényi 1 hetes nyaraláshoz, keresek hölgy partnert!
Jön a hétvégén valaki Alsóörsre az everness-re?
14 ora korul indulok Debrecembol Pestre,van 3 helyem.
Hatvan és -sasfészek-Tò pihenő ùtvonalon most? M3 .M1 M7
Sziasztok
Aki szeretne egy fiatal életvidám dús srácot elvinni nyaralni vagy csak útitársnak, az írjon, és megbeszélünk mindent!
Aki szeretne egy fiatal életvidám dús srácot elvinni nyaralni vagy csak útitársnak, az írjon, és megbeszélünk mindent!

Olyan hölgyet párt keresek aki eljönne egy 43éves sráccal egy nyaralásra!
Sziasztok lányok!
Balaton átúszáshoz keresek hölgy !!! partnert,ugyan is egyedül a felkészülés és az átúszás is nagyon unalmas.Ellátás,szállás biztosított,Balaton déli part.
Pasik ne!
Balaton átúszáshoz keresek hölgy !!! partnert,ugyan is egyedül a felkészülés és az átúszás is nagyon unalmas.Ellátás,szállás biztosított,Balaton déli part.
Pasik ne!
LONDON - Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet / part 1 - 2 hétre vagy hosszabb hétvégére Londonba. Repülőjegyet fizetnem ha UK bol tudnálak hozni vinni távolság nem akadály.
julius második felébe megyek Berényi kempingbe,szivesen venném hölgy csatlakozását
Vasárnap este Debrecenből Budapestre és utána Nagykanizsára megyek szívesen elviszek csajt vagy párt.Irjatok bizalommal.
Hölgy vagy pár társaságát keresem hétvégi fürdésekhez, napozáshoz, vagy akár kiránduláshoz. Elsősorban Zala és Vas megyékből.
Intelligens és szeximádó pasi vagyok. Kérlek, privátban írj levelet!
Intelligens és szeximádó pasi vagyok. Kérlek, privátban írj levelet!
Ma délután indulok Debrecenből Salgótarjánba, vasárnap meg viszsza Eger útba esik. Lànyok Párok