Közös motorozásra keresek motoros csajokat....
Motorozás és ha valami kialakul,más is belefér...
Levelet privátban légyszíves..
Motorozás és ha valami kialakul,más is belefér...
Levelet privátban légyszíves..
Pécs-Budapest útvonal ma este. Keresek olyan hölgyet, nőt, aki megy budapestre. Ketten jobban el tudnánk szórakozni...
Írj privátban!

Budapest környékén, egy napos kirandulásra keresek szimpoatia esetén helyesnek mondott nőt

Elsősorban Debrecen-be vagy Egerszalókra mennék 2 ejszakas teljes ellátásos wellness-re.
Akit keresek az fiatal CD, travi, cross vagy passzív - uni bi fiú. Én fizetem a wellness-t, cserébe jól érkeznénk magunkat
Kölcsönös szimpátia fontos. Én helyes fiatal, sportos, uni-bi vagyok. Fényképes jelentkezést a fiatal@euromail.hu ra vagy Skype -on esetleg.

Sziasztok! Közös fotózáshoz csinos hölgy társam keresem. Fejér megye Dunaújváros és környékéről. Van sok jó ötletem! Privát üzenetben írj! Köszi
Még mindig várom nyaraláshoz csinos hölgy társaságát. Részleteket privátban beszéljük meg.
Julius 20 án indulok Berénybe 1 hétre lakókocsival.Pár/lány csatlakozhatna hozzam
Julius 16-19 Lanzarote (Arrecife Gran Hotel & Spa)
Julius 20-22 Tenerife (KN Arenas Del Mar Hotel)
Holgyek a kornyeken???
Julius 20-22 Tenerife (KN Arenas Del Mar Hotel)
Holgyek a kornyeken???

Unatkozó hölgyet keresek uti társnak heti turnusra
Sziasztok !
Júli. 27.-én du. Salzburgból, Győr esetleg Budapest irányába, nem jön valaki ? Privátban, köszi !
Júli. 27.-én du. Salzburgból, Győr esetleg Budapest irányába, nem jön valaki ? Privátban, köszi !
Holnap indulunk és egy hétig leszünk Trogir és Rogoznica környékén. Szívesen találkoznánk párral, pasival. (szex, nudi)

julius 20-án indulok Balatonberénybe lakókocsis pihenésre,hölgy csatlakozását szivesen venném!
Sziasztok
Jövőhéten Veszprémben utcazene ehhez keresek kizárólag női partneremet, hely, diszkréció természetesen minden adott..
Jövőhéten Veszprémben utcazene ehhez keresek kizárólag női partneremet, hely, diszkréció természetesen minden adott..
Horvát krk szigeten leszünk 16 tól párok?
Sziasztok.50 fölötti utitarsat keresnénk közös utazáshoz programokhoz.Horvatorszag Montenegró vagy belföldön bárhová.Mi fiú lány pár vagyunk
Csütörtökön júl.11-én Rovnijban Ibiza partyn párokkal ismerkednénk!
Sziasztok!
Budapesti 29/169/56 valamint 37/189/98 pár vagyunk
Szeretnénk megismerkedni korban és minden másban hozzánk illő kedves párral!
29-től 2 hétig Balatonon pihenünk,ahol szintén szívesen ismerkedünk!
Privát üzenetet várunk!
Budapesti 29/169/56 valamint 37/189/98 pár vagyunk
Szeretnénk megismerkedni korban és minden másban hozzánk illő kedves párral!
29-től 2 hétig Balatonon pihenünk,ahol szintén szívesen ismerkedünk!
Privát üzenetet várunk!
Sziasztok. Péntek reggel indulok Rétság Aszód Táborfalva és vissza. Hölgyet keresek aki elkisérne. Jelentkezni csak belső üzenet formában.
Kedd reggel Budapest , Debrecen, Nyiregyháza útvonalon hölgy , pár ?
Sziasztok,
Holnaptól 1 hétig a visegrádi Termál Hotelben leszek. Ha ez idő alatt lesz ott pihenő pár, akiknek kicsit feldobhatnám a pihenésüket, a hölgy örömére szívesen csatlakozom, akár csak egy masszázs alkalmára is.
Diszkrét vagyok, intelligens, nem tolakodó, normál alkatú, és barátságos.
Kesessetek üzenetben, a topikot ritkán olvasom!
Alex
Holnaptól 1 hétig a visegrádi Termál Hotelben leszek. Ha ez idő alatt lesz ott pihenő pár, akiknek kicsit feldobhatnám a pihenésüket, a hölgy örömére szívesen csatlakozom, akár csak egy masszázs alkalmára is.
Diszkrét vagyok, intelligens, nem tolakodó, normál alkatú, és barátságos.
Kesessetek üzenetben, a topikot ritkán olvasom!
Alex