Sziasztok! 07.25-08.05 ig Lopar-on leszek, párokkal ill hölgyekkel iamerkednék
Sziasztok. 07.26.-án délután Debrecen-Miskolc-Budapest útvonalon pár, hölgy útitársat keresek.
Szombattól Zamárdiban leszek szexpartnert keresek,nyitott vagyok sok mindenre.
Augusztus 02-én reggel 04-06 között Nagykanizsáról mennék Budapestre.Ha valaki menne vagy tudna valakit aki menne,kérlek értesíts! Köszönöm!!
Cegléd Nagykörös Kecskemét környékén, férfi, pár, hölgy.
Hétvégén Lipótszentmiklóson pár?
Jövő héten nyaral valaki innen Szoboszlón?
Vasarnap este bp -london kirandulasra holgy vagy par?
Sziasztok hétfőig Hajdúszoboszlón vagyok ismerkednék
Sziasztok! Most indulok Debrecen,Nyíregyháza,Tokaj útvonal! Valaki? Sportos,igényes pasi vagyok!
Augusztus 02-én reggel 04-06 között Nagykanizsáról mennék Budapestre.Ha valaki menne vagy tudna valakit aki menne,kérlek értesíts! Köszönöm!!
Sziasztok!
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Sziasztok!
Augusztus 16.tól 20.ig Balatonfüreden nyaralok!
Hölgy társaságát keresem, esetleg Pár!
Augusztus 16.tól 20.ig Balatonfüreden nyaralok!
Hölgy társaságát keresem, esetleg Pár!
02-án pénteken korán megy valaki Nagykanizsáról Budapestre? 07 re kellene Kelenföldön lennem! Ha valaki tud segíteni,írjon.Ha megállunk,előbb kellene indulni!Várom a jelzésetek!
Sziasztok párkènt párt keresnènk Agusztus 23 - 26. Romániai Parajdi kirucanáshoz minden lehet de semmi nem kötelező alapon közös utazással is panzióba svèdasztalos reggelivel . Rèszletek priviben
Sziasztok,
Juli 27-augusztus 9-ig Korfun paleokastritsa-n nyaralunk.
Párok,fiatal fiúk,ha erre jártok és szivessen ismerkednétek akkor privátban várjuk az üzeneteket.
Üdv
Juli 27-augusztus 9-ig Korfun paleokastritsa-n nyaralunk.
Párok,fiatal fiúk,ha erre jártok és szivessen ismerkednétek akkor privátban várjuk az üzeneteket.
Üdv
Ma délután megyek Pestről Siófokra. Lányokat, párokat várok útitársnak.
Mai nap strandra, tóra?
Budapest-sárospatak vonalon jönne még valaki?
Holnap megyek Balatonra. Szívesen viszek valakit, ha szereted, ha valaki elvisz. Én szeretem

gabonya

Denisa 2