Sziasztok!
Szept. 9-én de. utazok Bernau- Salzburg- Bp. felé, 10-én vissza. Tart velem valaki?
Szept. 9-én de. utazok Bernau- Salzburg- Bp. felé, 10-én vissza. Tart velem valaki?
Sziasztok!
November 7-10-n, 4 napra egy prémium lakosztályos szoba van a nevemre Miskolctapolcán teljes ellátással, fürdőbelépővel. Szexéhes hölgyet/hölgyeket keresek közös pihenésre
Privátban lehet jelentkezni
November 7-10-n, 4 napra egy prémium lakosztályos szoba van a nevemre Miskolctapolcán teljes ellátással, fürdőbelépővel. Szexéhes hölgyet/hölgyeket keresek közös pihenésre

Privátban lehet jelentkezni

Bp 9 ker - szeged m5 autopalya ma 16:30kor?

Szombat dél felé Budapest-Debrecen utvonalon közlekedem.Hölgy utitársnak örülnék
Reggel Bécs - Budapest? Beszállót keresek

Este 8 kor indulok Budapest-Balatonfűred. Ki tart velem. Lányok, parok
Sziasztok! Péntek reggel fél 6-6 órakor indulok Szombathelyről Budapestre este 19-20 órakor vissza. Pár,hölgy utitársat keresek. Privátban keressétek.
Sziasztok!
Csütörtöki Lillafüredi kirándulásunkhoz keresünk szimpatikus párt.
Csütörtöki Lillafüredi kirándulásunkhoz keresünk szimpatikus párt.
Javítás.: augusztus 26. Elírtam..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 25. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 25. vasárnap 15:12
Törölt felhasználó (3264282)

Hétfő hajnalban (augusztus 27.) 4orára Fóton kellene legyek. Esetleg valaki,aki felém kanyarodna? Privátba leirom hova! (Heves megye...)
Sziasztok ma kora este indulok Nyiregyháza Budapest Nagykanizsa lányt párt keresek
Hétfő hajnalban (augusztus 27.) 4orára Fóton kellene legyek. Esetleg valaki,aki felém kanyarodna? Privátba leirom hova! (Heves megye...)
A jövő héten Zamárdiban leszek hölgyet párt férfit keresek,középkoru jómegjelenésü tiszta ápolt férfiként.
Ma estére táncpartnert keresek a hévízi Aranyalma Panzió zenés estjére, 20-02 óráig. Megyek érted és haza is viszlek
Kapi ugrott Csak Siófuck
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 00:24

Törölt felhasználó (3905612)

helló
Szombaton Hölgy Pestről- kaposvára,vagy onnan siofuckra?

helló

08.22 csütörtökön délután, Miskolc-Szekszátd útvonalon közlekedek. Valami izgalmas vagy kukkolni való ezen az űtvonalon?
Csütörtökön ~ebéd~kora délután indulok Pestről Egerbe. Hölgyként csatlakozhatsz, kis kedvességért leviszlek cserébe.
Ma és holnap este Demjén...
Hölgy/lány társaságának örülnénk.
Hölgy/lány társaságának örülnénk.

Sziasztok.
Pénteken indulok Budapestről Münchenbe.
Bécs Linz Salzburg Rosenheim München.
Ha valaki utazna velem írjon nekem.
Pénteken indulok Budapestről Münchenbe.
Bécs Linz Salzburg Rosenheim München.
Ha valaki utazna velem írjon nekem.
Sziasztok!
Holnap aug.21-én a délelőtti órákban indulok Akali-Kaposvár útvonalon, útitársat keresek!
Holnap aug.21-én a délelőtti órákban indulok Akali-Kaposvár útvonalon, útitársat keresek!