Sziasztok! Párral ismerkednénk Siófok és környéke előnybe.

Hello!
28 éves férfi vagyok.
Külföldi nyaraláshoz keresek, női partnert!
Részletekért írj privátban.
28 éves férfi vagyok.
Külföldi nyaraláshoz keresek, női partnert!
Részletekért írj privátban.
Szia!
A jövő héten a Krk szigeten leszünk, párokkal szívesen ismerkedünk, közös nudista strandolás céljából.
A jövő héten a Krk szigeten leszünk, párokkal szívesen ismerkedünk, közös nudista strandolás céljából.
Valakiket érdekelne egy közös nyaralás itt valahol az országban?

Sziasztok . Júl.11 - 17 szívesen ismerkednénk Murtel sziget környékén .
Dél-Lengyelország, Tátra környékén leszünk párommal Július 21-24 között. Ismerkednénk.

Egerben szívesen találkoznék párral. Esetleg ha valaki erre kirándul, nyaral jelezze. Üdv.: Ádám
Sziasztok! Július 20-25-ig Rovinjban leszünk és szívesen megismerkednénk egy ott nyaraló párral.
Csinos hölgyet keresünk , akit vendégül láthatnánk balatoni ,szép nagy házunkban !
(péntektől-vasárnapig)
(péntektől-vasárnapig)
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni autóban vagy szabadban
Höölgyeket vagy korombeli srácokat keresek bulizáshoz.Semmi sem kizárt.
Sziasztok! Mennék nyaralni július végén, augusztus elején. Valaki(k) csatlakozna? Úticélt együtt megbeszéljük!

Sziasztok Tamási-Siófok-Balatonlelle útvonalon csajszi esetleg stoppos csajszi aki kabriózna egy kis félreállással?

Vasárnap Kalocsa-Budapest útvonalon útitársam keresem.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Hölgy útitársat keresek augusztus 1-8 között Horvátország naturista kempingbe ( Solaris, mobilház, légkondicionált) Utazás, szállás, egyéb programok rendezem az étkezéseket közösen intézzük.
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
Ma nem baj akkor magam megyek
(Ez egy válasz taltos1 üzenetére (2020. 06. 27. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 20:36

Szép estét, keresnék hölgy utitársat egy zadari kirándulásra,holnap indulàs hétfő strand zadarba majd haza
Sziasztok,
Wellness hétvégékre, nyaralásra, hosszú szexcsatákra keresek ápolt, diszkrét, vékony vagy sportos testalkatú nőket, párokat. Kérem privát üzenetben keressetek, mert a fórumot nem követem.
Wellness hétvégékre, nyaralásra, hosszú szexcsatákra keresek ápolt, diszkrét, vékony vagy sportos testalkatú nőket, párokat. Kérem privát üzenetben keressetek, mert a fórumot nem követem.
Augusztusi nyaralásomon szívesen vendégül látnék egy nyitott párt, akár egy vagy több éjszakára is..
Kilépni a szürke hétköznapokból, elengedni magunkat, önfeledten szórakozni..
Kielégíteni egymás mocskos kis perverz vágyait..
Felengedni, a gyönyört élvezve, élvezni..
??

Sziasztok! Ma 15 óra után indulok Balatonboglárról Pestre....
Szép estét, keresnék hölgy utitársat egy zadari kirándulásra,holnap indulàs hétfő strand zadarba majd haza