Sziasztok! Hétvégén kirándulnánk valamerre. Ötleteket várunk, olyant ahol kalandozni is lehet
Sziasztok. Aug2 gurulok Svájcba,Ausztrián-Németországon keresztül. Tarts-tartsatok velem. Részleteket megbeszéljük privátban. Sziasztok.
Sziasztok! Péntek, szombat, vasárnap valamerre kirándulnánk. Várjuk elsősorban párok ötleteit...
Sziasztok Balaton északi részen Füred közelében nyaralni vágyó lány vagy pár van esetleg?
Sziasztok! Holnap reggel megyek Pápa, Veszprém, Siófok útvonalon, esetleg hölgy, akinek lenne arra dolga? Vagy csak elkísérne?
Ma este-éjjel B-fenyves közelében normális pár, vagy fiatal fiú ?
Sziasztok! Augusztus második felében Rovinji nyaraláshoz egy csinos bi hölgytagú párt keresünk.
Kedd reggel Fonyódról megyek Budapestre. Dèlutàn pedig vissza. Ha van pàr,vagy làny akit vinni,vagy hozni kellene,akkor írj privàtra,ès megbeszèljük.
ma 17.30 után Zalaegerszegről Nagyatádig van helyem egy tüzes leányzónak
Baráti társasággal nyaralnék.
Sziasztok! Kalandot, élményt keresek augusztus 03. és 10. között bárhol az országban. Párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék közös élvezetekre. Kor mellékes. Ápoltság, intelligencia, diszkréció adott és elvárt. Közös nyaralásban is benne vagyok a fenti időpontban.

Szia!
Strandoláshoz keresném hölgy partnerem, 43-éves igényes független ffi vagyok.
Strandoláshoz keresném hölgy partnerem, 43-éves igényes független ffi vagyok.
Sziasztok! Budapest-Nagykanizsa útra keresnék egy fuvart, hölgy vagy pár személyében. Mint utas érdeklődöm, fizetek természetben, hetero alapon, ha igény lenne rá, de a benzinpénzbe is beszállok szívesen.
Jó lenne délelőtt leérni. Hátha szerencsém lesz és valaki pont arra jár.
Privatban várom segíteni szándékozókat.
Köszönöm.
Jó lenne délelőtt leérni. Hátha szerencsém lesz és valaki pont arra jár.
Privatban várom segíteni szándékozókat.
Köszönöm.
Hosszabb-rövidebb kirándulásokhoz, nyaralásokhoz, utazásokhoz keressük lány partnereinket. Mi nagyon szeretünk utazni bárhova, általában autóval és repülővel, de azért említünk pár példát a lehetséges programok közül: Erdély, Horvátország, Görögország, Bulgária, itthoni kerékpártúrák, Thaiföld, Oroszország, és így tovább. A szex nem kötelező, de lehetséges.
Most hétvégére (07.24 - 07.26) alpesi autós túrára bevállalós úti társat keresek egyedülálló hölgy személyében. Indulás péntek éjjel, érkezés vasárnap délután. Fotózni, kikapcsolódni megyek, de egy szimpatikus útitárs mindig jól jön. Priviben a többit
Pasi, párok, átutazoban Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig vagy szopatnák is de dughato is vagyok, van helyem.
Hölgyel ismerkednék....akivel... augusztus 9-10-11 valamelyik napját eltöltöttenêk.
Részletek priviben
Részletek priviben
35 éves, sportos alkatú, potens, kéjenc, többlövetű, egyedül élő, egyedülálló vagyok. Adatlapomon sok mindent megtalálsz
Írj ha komolyan ismerkednél nem csak itt pötyögnél.

Tokaj. Keddtől 3napot Tokajban leszek!
privát

Vasárnap délelőtt 10kor indulok Hajdúszoboszló-Debrecen-Budapest útvonalon. Hölgyet szívesen viszek magammal
Fizetés: természetben
jelentkezni privátban lehet!