Sziasztok !
Holnap (október 23.) Budapesten, vagy Pest megyében szeretnék sétálgatni, kirándulni, beszélgetni, jól érezni magam. Ehhez keresnék hölgyet, párt. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.
Ha érdekel, kérlek írj üzenetet.
Köszönöm, Zsolt
Holnap (október 23.) Budapesten, vagy Pest megyében szeretnék sétálgatni, kirándulni, beszélgetni, jól érezni magam. Ehhez keresnék hölgyet, párt. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.

Köszönöm, Zsolt
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni..
Hello. Minden héten utazok Svájcba. Utazz velem,heteró alapon. Részleteket van idő megbeszélni.
Sziasztok !
(Sajnos senki nem írt ez ügyben, de még mindig aktuális !)
Hétfőn (10.19) kimennék a Naplás-tóhoz (Bp. 16. kerület) sétálgatni, beszélgetni, jól érezni magunkat. Ehhez keresnék hölgyeket, párokat. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.
Köszönöm, Zsolt
(Sajnos senki nem írt ez ügyben, de még mindig aktuális !)

Hétfőn (10.19) kimennék a Naplás-tóhoz (Bp. 16. kerület) sétálgatni, beszélgetni, jól érezni magunkat. Ehhez keresnék hölgyeket, párokat. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.

Köszönöm, Zsolt
Sziasztok! Vasárnapi indulással vakakit eltudok vinni egészen Hamburgig!
Visegradon vagyunk,ha valakiknek van kedve talälkozhatnank.Csak pärok
Holnap reggel valaki Törökszentmiklósrol el tudna vinni Szolnokra? 06:00 fele
Sziasztok! Rendszeresen járok Bp-Győr útvonalon. Valaki csatlakozhat!
Ma délben Kecskemét- Tiszaföldvár megyek jövök. Valaki elkísér?
Sziasztok !
Köszönöm, Zsolt

Köszönöm, Zsolt
Sziasztok. Ma délután Tiszafüred-Bp. út egy kezdővel? Pasit vinnék, lány is jöhet.... Nyalhatsz, szophatsz, ha beindulok viszonoznám is esetleg!
Sziasztok !
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Ezen a héten szívesen mennék autóval valamerre autókázni, kirándulni, várost nézni. Ha érdekel, akkor nyugodtan írj üzenetet. Ötleteidet szivesen veszem ! Csak hölggyel illetve párral mennék.
Köszönöm, Zsolt
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Ezen a héten szívesen mennék autóval valamerre autókázni, kirándulni, várost nézni. Ha érdekel, akkor nyugodtan írj üzenetet. Ötleteidet szivesen veszem ! Csak hölggyel illetve párral mennék.
Köszönöm, Zsolt
Vasárnap éjjel Keszthely - Bp vonalon, ki csatlakozna?
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni..
Sziasztok autóval rendelkező pasi vagyok fuvart vállalok lány nak asszonynak párnak fizetés termeszetbe
Holnap ( 10.06) Pécs - Szekszárd között keresek valakit, valakiket 18:00-as indulassal Pécsről

Holnap reggel indulok Szegedről Budapestre,ha valaki utazna elviszem szívesen...Lány,pár,esetleg Fiú!!??
Hello. Okt.közepe tájékán- nincs fix időpont- utazok Svájcba. Utazz velem,heteró alapon. Részleteket van idő megbeszélni.
Hello. Okt.közepe tájékán- nincs fix időpont- utazok Svájcba. Utazz velem,heteró alapon. Részleteket van idő megbeszélni.
Sziasztok Vasarnak keso este indulok Beretyoujfalubol Becsbe szivesen elviszek valakit