Átutazoban pasi akinek tele van, szeretne üriteni, Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén..
Sziasztok
a hét bármely napján kalandozós kedvü hölgy heves megyében vagy annak környékén?? Kirándulós kocsikázós program, aztán a többi :P
minden kontakt az adatlapomon

Ma valaki kocsival, Cegléd-Szolnok? Fiatal passziv vagyok
Hello!
Ma Balatonfüred környékén erdős részen valaki?
Ma Balatonfüred környékén erdős részen valaki?
Veszprém megye?
Sziasztok!
Vasárnap 25dikén délelőtt megyek Szerencstől Hatvanig srác vagy pasi irjon privátra.
Vasárnap 25dikén délelőtt megyek Szerencstől Hatvanig srác vagy pasi irjon privátra.
Ma napközben átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy dugni, Kecskemét Nagykörös Cegléd között..
Sziasztok !
Holnap (október 23.) Budapesten, vagy Pest megyében szeretnék sétálgatni, kirándulni, beszélgetni, jól érezni magam. Ehhez keresnék hölgyet, párt. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.
Ha érdekel, kérlek írj üzenetet.
Köszönöm, Zsolt
Holnap (október 23.) Budapesten, vagy Pest megyében szeretnék sétálgatni, kirándulni, beszélgetni, jól érezni magam. Ehhez keresnék hölgyet, párt. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.

Köszönöm, Zsolt
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni..
Hello. Minden héten utazok Svájcba. Utazz velem,heteró alapon. Részleteket van idő megbeszélni.
Sziasztok !
(Sajnos senki nem írt ez ügyben, de még mindig aktuális !)
Hétfőn (10.19) kimennék a Naplás-tóhoz (Bp. 16. kerület) sétálgatni, beszélgetni, jól érezni magunkat. Ehhez keresnék hölgyeket, párokat. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.
Köszönöm, Zsolt
(Sajnos senki nem írt ez ügyben, de még mindig aktuális !)

Hétfőn (10.19) kimennék a Naplás-tóhoz (Bp. 16. kerület) sétálgatni, beszélgetni, jól érezni magunkat. Ehhez keresnék hölgyeket, párokat. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.

Köszönöm, Zsolt
Sziasztok! Vasárnapi indulással vakakit eltudok vinni egészen Hamburgig!
Visegradon vagyunk,ha valakiknek van kedve talälkozhatnank.Csak pärok
Holnap reggel valaki Törökszentmiklósrol el tudna vinni Szolnokra? 06:00 fele
Sziasztok! Rendszeresen járok Bp-Győr útvonalon. Valaki csatlakozhat!
Ma délben Kecskemét- Tiszaföldvár megyek jövök. Valaki elkísér?
Sziasztok !
Köszönöm, Zsolt

Köszönöm, Zsolt
Sziasztok. Ma délután Tiszafüred-Bp. út egy kezdővel? Pasit vinnék, lány is jöhet.... Nyalhatsz, szophatsz, ha beindulok viszonoznám is esetleg!
Sziasztok !
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Ezen a héten szívesen mennék autóval valamerre autókázni, kirándulni, várost nézni. Ha érdekel, akkor nyugodtan írj üzenetet. Ötleteidet szivesen veszem ! Csak hölggyel illetve párral mennék.
Köszönöm, Zsolt
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Ezen a héten szívesen mennék autóval valamerre autókázni, kirándulni, várost nézni. Ha érdekel, akkor nyugodtan írj üzenetet. Ötleteidet szivesen veszem ! Csak hölggyel illetve párral mennék.
Köszönöm, Zsolt
Vasárnap éjjel Keszthely - Bp vonalon, ki csatlakozna?