Január 30 tol- február 06 ig tartó Dubai nyaraláshoz keresek útitársat dekoratív hölgy személyében max 35 éves korig... reszletek levélben

Hosszabb-rövidebb kirándulásokhoz, nyaralásokhoz, utazásokhoz keressük lány partnereinket. Mi nagyon szeretünk utazni bárhova, általában autóval és repülővel, de azért említünk pár példát a lehetséges programok közül: Erdély, Horvátország, Görögország, Bulgária, itthoni kerékpártúrák, Thaiföld, Oroszország, és így tovább. A szex nem kötelező, de lehetséges.
Holnap kora délelőtt Pécsről Pestre megyek egyedül autóval, majd néhány óra múlva vissza.
Szivesen elviszek valakit, elsősorban egy tapasztaltabb hölgyre gondoltam. Én sem vagyok már fiatal, de még szeretem a kalandokat. Privátban várom az érdeklődést.
Szivesen elviszek valakit, elsősorban egy tapasztaltabb hölgyre gondoltam. Én sem vagyok már fiatal, de még szeretem a kalandokat. Privátban várom az érdeklődést.
Ma délután 3-kor indulok Pestről Pécsre. Útitársat keresek. Jelentkezni privátban. Minden megoldható...
Sziasztok!
5-6 körül indulok Budáról Veszprémbe. Ha szüksége lenne fuvarra egy hölgynek, szívesen elviszem kötöttségek nélkül!
5-6 körül indulok Budáról Veszprémbe. Ha szüksége lenne fuvarra egy hölgynek, szívesen elviszem kötöttségek nélkül!
Hölgyek? Holnap délelőtt, Eger-Pécs? Vagy Eger-Kaposvár? Szívesen elviszlek, nem várok cserébe semmit. Esetleg egy jó beszélgetést. (Hacsak Te nem szeretnéd) Privátban keress, kérlek.
Átutazoban Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén pasi aki szeret szopatni autóban vagy szabadban.. Kíváncsi hetero is lehet
.
.
Holnap M6 vonalán valaki?
Sziasztok. Utazz vele. Ausztria-Németorszáhon keresztül Svájcba,es fizess természetben. Priv levelet várok. Köszönöm.

Törölt felhasználó (4457122)

Pécs-Pest 28.délelőtt. Elvihetlek, esetleg megpihennék útközben.
Pécs-Pest 28.délelőtt. Elvihetlek, esetleg megpihennék útközben.
Valaki Szolnok környékén? Szívesen vele tartok
Reggel 8 utan indulok Pestről Balatonra. Ki tart velem?
Budapest-Fegyvernek vonalon (M4, 4) futókalandot keresek a reggeli-délelőtti órákban az Autómban, 29 éves Bisex srác vagyok
Sziasztok. Reggel 6 kor indulok m3 on Füzesabonyig. Pihenőbe szivesen kukkolnék, kalandoznék.
Hali ma 10-11 között Egerből- Pestre utazni vágyó jól szopó útitársam keresem vagy ugyan ebben az időpontban leápolhatna valaki.
Átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni autóban vagy szabadban Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén.
Hétfő délután Budapest - Nyíregyháza útvonalon, hölgy vagy pár társaságát keresem, privát üzenetet várok!
Ma délután Karcagról megyek debrecenbe, szívesen venném egy kedves Nő társaságát, esetleg pár.