Sziasztok. Szeretnék menni a találkozóra útitársat keresek esetleg csatlakoznék hozzátok. Csak nő és párok! Pasik ne!
GG személyes cset, -és Fórum találkozó.
A találkozó időpontja: 2021. július 16-18. (3 nap, 2 éjszaka).
GG személyes cset, -és Fórum találkozó.
A találkozó időpontja: 2021. július 16-18. (3 nap, 2 éjszaka).
Sziasztok !
Előreláthatólag 07.20-án Németországból, Sonneberg-ből (96515) jövök haza autóval Budapestre egyedül.
Egy 2 éves Suzuki Scross-al jövök, kevés cuccal, szivesen hozok haza bárkit útközben.
Ha érdekel, keress nyugodtan.
Zsolt
Előreláthatólag 07.20-án Németországból, Sonneberg-ből (96515) jövök haza autóval Budapestre egyedül.
Egy 2 éves Suzuki Scross-al jövök, kevés cuccal, szivesen hozok haza bárkit útközben.
Ha érdekel, keress nyugodtan.
Zsolt
Sportos 50-es férfi keres Rovinj Punta Kriz nyaralásra hölgy kísérőt. A költségeket állom. Kölcsönös szimpátia esetén további ( Kanári szigetek, Phuket stb.) utazások is szóba jöhetnek.
Délután indulunk Siófokra.
Van még szabad hely a kocsiban!
Van még szabad hely a kocsiban!

Sziasztok szép estét mindenkinek!
Én egy fiatal ápolt igényes jó fej pasi vagyok!
Nem kamus be tartom amit megbeszelunk!
Esetleg pár vagy lány nincs akinek lenne kedve egy pár napos közös külföldi nyaraláshoz együtt? Mindent én fizetnék természetesen! Pihenés medencezes tenger stb és amikor mindenkinek kedve van közös elvezet
akit esetleg erdekelne vagy kiváncsi a többi részletre írjon nekem privát üzenetben
Köszönöm előre is mindenkinek! Szép napot és sikeres partner keresést!
Én egy fiatal ápolt igényes jó fej pasi vagyok!
Nem kamus be tartom amit megbeszelunk!
Esetleg pár vagy lány nincs akinek lenne kedve egy pár napos közös külföldi nyaraláshoz együtt? Mindent én fizetnék természetesen! Pihenés medencezes tenger stb és amikor mindenkinek kedve van közös elvezet

Köszönöm előre is mindenkinek! Szép napot és sikeres partner keresést!
Holnap Bécs-Szeged útvonalon utitársat keresek hölgy személyében.
Szia Mlini, ben leszek, de egyedul.18-tol.ha érdekes irjatok
(Ez egy válasz maxim üzenetére (2021. 07. 06. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 06. kedd 21:39

Sziasztok!holnaptól juli 07-24 horvátország Dubrovnikban nyaralunk.
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló párt,illetve fiatal enyhe bi-fiút keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írj, privit.köszönjük
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló párt,illetve fiatal enyhe bi-fiút keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Sziasztok!
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, így ha Gyulán szeretnétek eltölteni pár napot, a szállás megoldott.
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, így ha Gyulán szeretnétek eltölteni pár napot, a szállás megoldott.
Gyékényesen nyaral valaki innen esetleg,aki találkozna is?
Szombat reggel valaki bringàzni? Is . ?

Sziasztok
A hétvégénket Bükfürdőn töltjük. Pihenéssel , szaunázással és ha lenne kivel akkor ismerkedéssel. Teljesen átlagos 40-es évei végén járó fiatalos pár vagyunk. Esetleg keresnénk a hölgy örömére egy sportos masszőrt - nem kérünk róla papírt- aki türelmes és hellyel is rendelkezik. További szép napot
A hétvégénket Bükfürdőn töltjük. Pihenéssel , szaunázással és ha lenne kivel akkor ismerkedéssel. Teljesen átlagos 40-es évei végén járó fiatalos pár vagyunk. Esetleg keresnénk a hölgy örömére egy sportos masszőrt - nem kérünk róla papírt- aki türelmes és hellyel is rendelkezik. További szép napot
Sziasztok!holnaptól juli 07-24 horvátország Dubrovnikban nyaralunk.
Hajdúszoboszlón tud valaki valami jó szállást?
07.09.-07.11. közötti Cserkeszőlői wellnesses, apartmanos, félpanziós történethez vendégül látnék egy Hölgyet. Vagy ezen idő alatt a környéken Párhoz csatlakoznék, a Hölgy örömére. 42/180/80 egyedülálló, megbízható, korrekt pasi vagyok.
Sziasztok!
Július 11-18 -között hölgy vagy pár társaságát keresem egy kellemes kötetlen kirándulásra. A célpontot együtt tervezzük el. Esetleg akivel együtt elmehetnénk nudizni. Utazni tudok, így csatlakoznék is. Várom válaszotokat privát üzenetben.
Addig is szép nyarat!
Július 11-18 -között hölgy vagy pár társaságát keresem egy kellemes kötetlen kirándulásra. A célpontot együtt tervezzük el. Esetleg akivel együtt elmehetnénk nudizni. Utazni tudok, így csatlakoznék is. Várom válaszotokat privát üzenetben.
Addig is szép nyarat!
0.7 0.8-an Gyorbol Miskolcra aktiv ferfinak vagy holgynek fuvar?
Augusztusi Mallorcai nyaraláshoz keresem csinos és intelligens hölgy útitársamat.
Részleteket privátban beszéljük meg.
Részleteket privátban beszéljük meg.
Sziasztok!
Vasárnap este 7 után Mezőhegyes-Makó-Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon elvinnék hölgyeket.
Üdv:
Zoli
Vasárnap este 7 után Mezőhegyes-Makó-Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon elvinnék hölgyeket.
Üdv:
Zoli
Ma valaki Mosonmagyaróvár felöl Pestre eljönne velem..?! Bp vagy pár...
Sziasztok esetleg valaki eljönne a párommal Ausztriába?Zell am See környéke Kedd vagy Szerda egy két nap és persze dughatod is