Velencei tó körbe .ápr 15 -én valaki? 11 körül indulnánk (ifi szálló elöl) kerékpárral körbe ,50es pár vagyunk.
Nem szexpartnert keresünk!
Nem szexpartnert keresünk!
14-én csütörtökön, Püspökladány - Budapest útvonalon utitársat keresek. Reggel megyek, este jövök. Nő vagy pár társaságát szívesen venném. Ha van akinek jó az időpont, írjon.
Hétfőn Pécs - Budapest vonal és este vissza. Kizárólag útitárs, beszélgetés, fuvar.
meleg férfit keresek utitársnak június végi/július elejei Columbiai utazáshoz, Bogota végcéllal,de más országon belüli város is szóba jöhet. Gyakorlott utazó vagyok, intézek mindent, költségmegosztással.
Sziasztok!
Személyes ismerkedésre nyitott természetkedvelő kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr illetve környékén?
Személyes ismerkedésre nyitott természetkedvelő kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr illetve környékén?
Velencei tó kör .ápr 15 -én valaki? 11 korül indulnánk kerékpárral körbe ,50es pár vagyunk.
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok! 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, ez lehet egy kellemes autós kaland
A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről.

Sziasztok!
Berényben nyaraló párhoz társulnék augusztusban,aki szíbesen venné egy magamfajta pasi barátkozási szándékát,minden kötöttség nélkül!Normális,kedves és megbízható vagyok!Privátban írjatok,ha komolyan gondoljátok!
Berényben nyaraló párhoz társulnék augusztusban,aki szíbesen venné egy magamfajta pasi barátkozási szándékát,minden kötöttség nélkül!Normális,kedves és megbízható vagyok!Privátban írjatok,ha komolyan gondoljátok!
Április 18-20-ig Noszvajon leszünk keresnénk korban, alkatban hozzánk hasonló párt, illetve szóló pasit kizárólag heteró alapon. Csak képpel rendelkező profilra válaszolunk. Üzit priviben. Megpróbálunk mindenkinek válaszolni.
Horvátországi apartmanban lenne valakinek kedve jönni? Lányok,párok?
Szállást én állom.
Szállást én állom.
Helló!
Ma 15 óra körül indulok Siófokról Nagykanizsa felé,hölgyet párt szívesen elfuvarozok!Írj,ha utaznál velem!
Ma 15 óra körül indulok Siófokról Nagykanizsa felé,hölgyet párt szívesen elfuvarozok!Írj,ha utaznál velem!

Belföldi fuvarost, futárt keresek, akit elkísérhetnék egy-egy útjára, és egyoldalúan leszophatnám útközben, amennyiszer csak szeretné.
Helli,a héten Olaszországba utazom 2 napra ha van csinos hölgy aki jönne velem várom jelentkezését
Hölgyek és párok! Holnap lenne kedve valakinek egy velencei tó körre biciklivel a végén látogatással a Gárdonyi nudira.
Holnap reggel Kecskemét Szekszárd, délután vissza??? Hölgy vagy pár??
Pár(lány bisex, fiu hetero) keres nagyfarkú, kitartó(egész éjjel) fiút közös programokhoz, estékhez
(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére
Lehet benne vagyunk

(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére

Sziasztok, csütörtökön szeretnenk menni hetvegere Wellnesezni, hajduszoboszlo, esetleg pasi akivel osszefuthatunk?
Kedd esti(19 óra) meztelen balett előadás megtekintésére keresek hölgyet , esetleg párt. A nézők is meztelenek.
Az előadást Ladjánszki Márta tartja Budapesten.
Az előadást Ladjánszki Márta tartja Budapesten.
Sziasztok. Pár vagyunk. Keresünk fiatal nagy farkú potens fiút. Akár ma vagy holnap estére.
Kívánd egész éjjel :P