Sziasztok! 18-19-én Demjénben pihizünk sportos magára igényes srácot srácokat keresünk
Sziasztok! 15.-én vasárnap utazok Debrecenből Pestre, útitárs keresek, ha érint valakit!Ne unatkozzak az úton!
Sziasztok, májusban ismét Balatonkör! Tervezi valaki innen a részvételt?
Jövőhét hétfőn-kedden Debrecenből utazok Záhonyba.
Ha valakit érdekel, szívesen....
Ha valakit érdekel, szívesen....
Vasàrnap Debrecenből megyek Pestre . Szívesen el viszek hölgy partnert.
Túrázni én is szeretek. Csak kéken és csak párban tudjátok elképzelni a természetet? Ha nem, akkor beszélgethetnénk programokról, elképzelésekről. Gábor
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 02. hétfő 14:01
Törölt felhasználó (4284142)

Van itt pár aki az országos kéktúrát csinálja.
Van itt pár aki az országos kéktúrát csinálja.
Sziasztok holnap reggel Ferihegyrol 8 utan indulok Debrecenbe ha valakit erdekel
Ma az-az 12.29 megyek Tiszaújvárosból Nyíregyházára ha esetleg valaki szeretne csatlakozni ( épp arra van dolga stb.) szívesen elviszem
Valaki 30-an Keletitol -Miskolcra?
Leg inkabb aktiv ferfira gondolok
Nem lenek halatlan!!
Leg inkabb aktiv ferfira gondolok
Nem lenek halatlan!!
Ma este Bécsből el tudok vinni 2 főt Budapestre, mindenféle elköteleződés nélkül
Férfit is csak no homo

Sziasztok.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
Sziasztok.
Most indulok Pestről Bajára. 51-esen valaki csatlakozna?
Privrivát üzenetet írj kérlek.
Most indulok Pestről Bajára. 51-esen valaki csatlakozna?
Privrivát üzenetet írj kérlek.
LONDON - Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet vagy házaspárt hosszabb hétvégére Londonba.
Sziasztok.
Keresek egy csinos nőt aki eljönne velem a tél folyamán egy egzotikus országba nyaralni.Utazás költsegét én fizetem.
Keresek egy csinos nőt aki eljönne velem a tél folyamán egy egzotikus országba nyaralni.Utazás költsegét én fizetem.
Hello. 12-16 óra közt az M6 autópályán leszek. Valaki nem szopna viszonzás nélkül?
Sziasztok! December 19-én hétfőn reggel megyek Bajáról Szegedre, majd délután vissza. Szívesen elvinnék hölgyet, vagy párt kortól függetlenül. Cserébe csak puncit nyalnék, vagy farkat szopnék.
December 26-an reggel indulok Mezokovesdrol-Gyorbe.
Szivesen elvinnek Part,Holgyet,Aktiv ferfit!
Szivesen elvinnek Part,Holgyet,Aktiv ferfit!
Délutàn indulok Budapestről Nyiregyre
Sziasztok! Hétfőn reggel indulunk Nyíregyházáról Győrbe, délután vissza, ki tart velem, hölgy vagy pár?