Sziasztok vannak most ismerkedésre nyitott párok Olaszországban? /Lignano Sabbiadoro/
(Ezen a héten)
(Ezen a héten)
Sziasztok!
Augusztusban nyaral valaki Portugáliában?
Augusztusban nyaral valaki Portugáliában?

Sziasztok!
Párommal idén 4. utunkat tervezzük a swinger paradicsomba, a franciaországi Cap d'Agde-re júl 25-aug 2 között. Foglaltunk egy szobat, ami 3 főt tud befogadni, ehhez keressük útitársunkat, akár baráti alapon is. A szoba a Naturista város szívében található, a Port Nature hotelben. Elsősorban szóló lány csatlakozásának örülnénk, természetesen a sw szabályok szerint, de akár csak utastárs formájában is.
Akit esetleg érdekelne az utazás, nyugodtan írjon rám privát üzenetben.
Párommal idén 4. utunkat tervezzük a swinger paradicsomba, a franciaországi Cap d'Agde-re júl 25-aug 2 között. Foglaltunk egy szobat, ami 3 főt tud befogadni, ehhez keressük útitársunkat, akár baráti alapon is. A szoba a Naturista város szívében található, a Port Nature hotelben. Elsősorban szóló lány csatlakozásának örülnénk, természetesen a sw szabályok szerint, de akár csak utastárs formájában is.
Akit esetleg érdekelne az utazás, nyugodtan írjon rám privát üzenetben.
Sziasztok! Hölgyet keresek augusztusi nyaraláshoz!
Ma délután felvigyek valakit Füredről BP-re?
Ismerkednèk hölggyel, párral
Alkalmilag vagy hosszabb távon
Alkalmilag vagy hosszabb távon
holnap, júli 19-én valaki utazik Bp-ről Balaton felé?
Sziasztok!Nudizást kedvelő,átlagos alkatú,20-50 év közötti Nőt keresek augusztusi kirándulásra,Délegyházára.Én kedves,figyelmes....
Szia István.. köszi a felajánlást, 5 nap is 5 nap.. írsz elérhetőséget? köszi
Sziasztok!
Csütrötökön délelőtti indulással (rugalmas) Veszprémből Szegedre megyek Székesfehérvár - Dunaújváros - Soltvadkert útvonalon, majd szombaton vissza.
Hölgyek részére van szabad helyem mindkét útirányban akár kis kitérővel is.
Csütrötökön délelőtti indulással (rugalmas) Veszprémből Szegedre megyek Székesfehérvár - Dunaújváros - Soltvadkert útvonalon, majd szombaton vissza.
Hölgyek részére van szabad helyem mindkét útirányban akár kis kitérővel is.

Sziasztok. Juli 24-töl sibenik,Zadar környékén nyaralunk, szívesen kalandoznánk
Sziasztok!
Párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni, szállodába.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni, szállodába.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
akár csak ismerkedés is
Sziasztok , Drvenikbe nyaralunk, alguszt 7 töl, fiu lány pár esetleg ,mindenre nyitott vagyok
Holnap és holnapután erotikus kikapcsolódás a Balatonon 4-6 főt várok
Szeptember 3-10 közötti Hajdúszoboszlói nyaralásomhoz keresek partnert
Sziasztok!
Juli 29.ig a horvátországi Hvar szigeten nyaralunk.
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló nemdohányzó párt,illetve fiatal bi-fiút (max 40) keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük
Juli 29.ig a horvátországi Hvar szigeten nyaralunk.
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló nemdohányzó párt,illetve fiatal bi-fiút (max 40) keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük
KRK szigeten gyönyörű az időjárás ma 33 fok víz 26 fok
Holnap délután valaki csatlakozhat Szombathelyről, Budapestre
Berényi nyaraláshoz keresek hölgy partnert, teljes ellátással.