Hosszúhétvége Horvátországban.Szept 1-5-ig.Hölgy útitársat keresek aki csatlakozna.Költségmentes.A részletekért keress privátban!
Aug 7. -en indulok angliàba, holgyet vagy pàrt keresek utitàrsnak

Horvathország,Drevenik környéke, alguszt 8 tol? valaki? fiu lány ,pár ismerkedne?
Sziasztok
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden
jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk .
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden
jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk .
Sziasztok!
Kortól független aktív életmódot folytató párokkal/hölgyekkel ismerkednék, akik szeretnek kirándulni vagy túrázni. Szívesen fotóznék kilátókba, barlangoknál, vagy csak szimplán szép helyeken, de túratársnak is örülnék akivel nyíltan beszélhetünk a gg-s kalandjainkról. 30-as, értelmesnek és jó társaságnak mondott férfi vagyok Budapestről, de az ország bármelyik része szóba jöhet. (preferált a kék útvonalon
)
Kortól független aktív életmódot folytató párokkal/hölgyekkel ismerkednék, akik szeretnek kirándulni vagy túrázni. Szívesen fotóznék kilátókba, barlangoknál, vagy csak szimplán szép helyeken, de túratársnak is örülnék akivel nyíltan beszélhetünk a gg-s kalandjainkról. 30-as, értelmesnek és jó társaságnak mondott férfi vagyok Budapestről, de az ország bármelyik része szóba jöhet. (preferált a kék útvonalon

Jövőhéten nem lesz véletlen pár Bulgáriában a naposparton?
Sziasztok ma éjszaka kb 2órától Bp-i autózásra keresek hölgyet!
Csak autózás beszélgetés,én melózom jó lenne nem unatkozni a címek között!
Csak autózás beszélgetés,én melózom jó lenne nem unatkozni a címek között!
Ma kora este Budapestről megyek Balatokenese irányába. Ha arra mennél épp, szívesen elviszlek

Sziasztok! Mi hétfőn délután érkezünk 7-én. Sajnos az már nem aktuális nektek!
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2023. 08. 01. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 08.03-07. Koversadán leszünk.
(Ez egy válasz Fantasy80 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Augusztus 4 péntek este/éjjel tud valaki jakuzzis,dézsafürdős apartmant ,szállashelyet esetleg szállodát?
Pár akikhez csatlakozhatnánk adatlapunk szerint.
Köszi
Augusztus 4 péntek este/éjjel tud valaki jakuzzis,dézsafürdős apartmant ,szállashelyet esetleg szállodát?
Pár akikhez csatlakozhatnánk adatlapunk szerint.
Köszi
Jövőhéten Koversada-n leszünk. Lesz innen még ott valaki?
Szia!
Aug. 13-tól a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Aug. 13-tól a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Sziasztok
Augusztus 17-21 között keresünk párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness minden érdekel minket.
Augusztus 17-21 között keresünk párt akik szívesen találkoznának velünk . Kirándulás ,nyaralás , wellness minden érdekel minket.
Augusztus 13-16 között Hajdúszoboszlón leszünk. Közös nudizáshoz, szimpátia esetén más programokhoz is keresünk adatlapunk szerint partnereket. Kérjük, hogy privát üzenetet írjatok!
Sziasztok Augusztus 1.Kedden reggel indulok a Bécsi reptérről Debrecenbe hely van bőven ! Akinek lenne kedve csatlakozhat !privatba irjatok.
Csütörtök/péntek Tapolca környékén 3.-nak pai esetleg? Adatlapunk szerint keresünk.
Sziasztok! Köszi! Mivel az apartman nagyon közel lesz hozzá, így tulajdonképpen útba is esik majd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 13:26

Törölt felhasználó (4714312)

Szia! Mi tegnap jöttünk haza Punta Krízről.
A Moonlight swingerclub is nagyon jó és olcsóbb. Párnak 50€, szoló pasinak 70€. Próbáld ki.
A Moonlight swingerclub is nagyon jó és olcsóbb. Párnak 50€, szoló pasinak 70€. Próbáld ki.
Szia! Mi tegnap jöttünk haza Punta Krízről.
A Moonlight swingerclub is nagyon jó és olcsóbb. Párnak 50€, szoló pasinak 70€. Próbáld ki. (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 00:20
A Moonlight swingerclub is nagyon jó és olcsóbb. Párnak 50€, szoló pasinak 70€. Próbáld ki. (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz, hogy egy hét csúszással a korábbi tervekhez képest, de 08.03 - 10-ig irány Rovinj! Természetesen a Nudi Beach, Anaconda, White Bar, stb. biztos célállomások.

Sziasztok!Augusztus közepén,végén megy valaki,valakik Rovinj punta kríz re akihez csatlakozni lehet?