Szeptemberbe utazom Barcs ahol a szállás is van onnan egy napra kiugrok horvatországba aztán vissza . esetleg hölgy szemèlyèben utitársat keresek . írjatok privatba . Fejèr vármegyei sárbogardi vagyok .
Sziasztok,
A hét második felében ismét ellátogatunk Rovinj / PuntaKriz-re.
Hozzánk hasonló 30-as, 40-es, mindkét részről BI párokkal színesítenénk az ottlétet.
Nagyon helyes, igényes és intelligens BI pasi is szóba jöhet, mindenki mindenkivel alapon.
Ha van innen ebben az időszakban pár, esetleg férfi, privátban egyeztessünk,
A hét második felében ismét ellátogatunk Rovinj / PuntaKriz-re.
Hozzánk hasonló 30-as, 40-es, mindkét részről BI párokkal színesítenénk az ottlétet.
Nagyon helyes, igényes és intelligens BI pasi is szóba jöhet, mindenki mindenkivel alapon.
Ha van innen ebben az időszakban pár, esetleg férfi, privátban egyeztessünk,
Csütörtök délután Veszprém -Székesfehérvar- Budapest útvonalon szívesen elvisznek valakit, vagy valakiket.
15-én kora este Dunaújvárosból Budapestre utazom. Valaki csatlakozna? Priviben írj, köszi!
Sziasztok kedden 15.én reggel-délelőtti órákban indulnék ötös út M5 Kecskemét 44es út Cserkeszölőig, ha esetleg valaki vagy valakik arra tartanak szívesen elviszlek, vagy útközben is felvehetlek. Írj privátba ha érdekel. Ha a négyesen mennél Szolnok felé az is megoldható mert a reptér környékéről indulok.
Sziasztok!
Párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Sziasztok. Szeptember 9-től Görögországban Kefalonia szigetén Skalaban töltünk egy hetet. Szívesen ismerkednénk párral.
Veszprém -Szekesfehervar- Budapest vonalon valaki délutáni indulás. Budapesten 11-ig este ráérek
Sziasztok! Valalta szept 6-10 ? Srácok , párok?
Selce-n (Horvátország) vagyunk egy hétig
Párokkal ismerkednenk
Párokkal ismerkednenk
Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Sziasztok, Jövőhéttől 23.ig Horvátba leszünk (Primosten) szivesen összefutnánk párral vagy férfival.
Szívesen ismerkednénk egy csini párral Valaltán.
Egy hétig itt vagyunk.
Egy hétig itt vagyunk.

Augusztus 22-27 között Rovinj-ban leszünk egy másik párral együtt.
Örömmel találkoznánk, buliznánk ott jó fej, szexy párokkal! (Punta Kriz sw part, Anaconda club stb.)

Sziasztok kedden 15.én reggel-délelőtti órákban indulnék ötös út M5 Kecskemét 44es út Cserkeszölőig, ha esetleg valaki vagy valakik arra tartanak szívesen elviszlek, vagy útközben is felvehetlek. Írj privátba ha érdekel. Ha a négyesen mennél Szolnok felé az is megoldható mert a reptér környékéről indulok.
Sziasztok!
Hölgyet, vagy hâzaspârt szívesen vendègül làtok Pècsen!
Hölgyet, vagy hâzaspârt szívesen vendègül làtok Pècsen!
Sziasztok! Már itt vagytok?
(Ez egy válasz nudistapar69 üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Augusztus 18.-án Vácról Szolnokra utazok. Hölgy esetleg?
sziasztok! Agusztus 20tól 27 ig párt keresek bárhol Magyarországon! Utazni tudok,mehetünk bárhova!
Sziasztok! Már Horvátországban vagytok?