Sziasztok,
Hétfőig Rab szigeten vagyunk, párokkal ismerkednénk.
Hétfőig Rab szigeten vagyunk, párokkal ismerkednénk.
Vir szigeten valaki vagy valakik vannak illetve lesznek vagy a környéken esetleg?
Sziasztok, tervek szerint szeptember 1-2 körül indulok haza Magyarországra. Berlin-Leipzig-M1-M0-M6 Útvonalon Pécsig. Egyedül megyek, helyem van bőven, valakit szívesen elviszek. Esetleg kis kaland bele fér, megbeszélés kérdése, hosszú az út.
Sziasztok! A héten pár, vagy hölgy split környékén?
Paklenica környékén valaki
Csütörtökön esetleg pár vagy lány Pécs-Kecskemét utvonalon ?
Krk szigeten a héten lesz valaki?

Már tárgyaltalan!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 10:20

Augusztus 25-26-án lesz valaki Gyékényesen?
Első sorban párt vagy hölgyet keresünk, de esetleg nyitottak vagyunk szóló férfiakra is (hetero férfi, min. 175 cm magas, káros szenvedélyektől mentes, nem kopasz, lehetőség szerint nem szakállas).
Privát üzenetben várjuk a jelentkezőket!
Első sorban párt vagy hölgyet keresünk, de esetleg nyitottak vagyunk szóló férfiakra is (hetero férfi, min. 175 cm magas, káros szenvedélyektől mentes, nem kopasz, lehetőség szerint nem szakállas).
Sziasztok! Ma az esti órákban Budapest-Miskolc vonalon(tehát M3-M30-as autópályák mentén, kisebb kitérő belefér) alkalmi autós kalandra nyitott lennék, hetero alapon. Testesebb 27 éves srác vagyok, 180 cm magas. Útitársnak is szívesen fogadok, fizetés természetben alapon

Keddtől ott leszünk mi is...
(Ez egy válasz petiahős üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valalta szept. 6-10. Valaki?!?
Valalta szept. 6-10. Valaki?!?

Augusztus 25-26-án lesz valaki Gyékényesen?
Sziasztok
Ezen a héten rovinjban vagyunk. Van itt most valaki?
Ezen a héten rovinjban vagyunk. Van itt most valaki?

Szeptemberi osztrák 3 napos hosszú hétvégére keresek hölgyet aki csatlakozna. Utazás, szállás, étel-ital adott.
Sziasztok. Jövőhét kedden (08.22) reggel 8 kor indulok Pestről Szegedre aztán délután vissza.
Hölgyet szívesen elvinnék.
Hölgyet szívesen elvinnék.
(Kedd )23-3. Szeptember Pag szigeten lesz esetleg egy pár innen?
INGYEN Horvátország! NYARALÁS!
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Bi srác Szeptemberben Tunéziai nyaralásra társat keres űzi. privátban