Sziasztok, jófej, vidám, kedves pár társaságát keressük. Budapestről Bécsbe utazunk április 26-án kora délután, és jönnénk vissza másnap dél körül.
Sziasztok! Debrecenből indulok Pestre kb másfél óra múlva ha valaki esetleg akar csatlakozni, itt a lehetőség… hölgynek, párnak örülnék, de bárkit felviszek szivesen
Sziasztok
Párok, hölgyek Balatonfüreden vitorlázás?
Párok, hölgyek Balatonfüreden vitorlázás?
Szopnék Kecskeméten ma vagy holnap kíváncsi hetero pasit.
Sziasztok mai nap én a pasi keresek útitársat Dunakesziről Hatvan felé írjatok 43 éves pasi vagyok
Sziasztok
Balatonfüreden kinek lenne kedve találkozni?
Esetleg vitorlázni?
Balatonfüreden kinek lenne kedve találkozni?
Esetleg vitorlázni?
Idén délkelet-ázsiai hátizsákos túrához keresnék kalandvágyó, jófej, értelmes lány partnert. Kinek lenne kedve?
Ma este Dunaharasztiról -Soltra letudna vinni valaki? Meghálálnam. Bi fiú vagyok
Julius 10-14ig a manas fesztivalon leszunk ! Parokkal ismerkednenk 30 éves korig , akikkel egyutt elvezhetnenk a fesztivalt es egymast!
Sziasztok ! Júliusi horvátországi Fkk nyaraláshoz várjuk hölgyek párok jelentkezését .D&M
Sziasztok
Balatonfüreden a Tagore sétányon vagyok ma, illetve a holnapi napon
Szívesen mennék étterembe, bulizni, itt is lehetünk az apartmanban.
Akinek van kedve találkozni írjon.
Balatonfüreden a Tagore sétányon vagyok ma, illetve a holnapi napon
Szívesen mennék étterembe, bulizni, itt is lehetünk az apartmanban.
Akinek van kedve találkozni írjon.
Dunaföldvár felé utazom pénteken Budapestről, finom hölgy vagy pár útitársra nyitott volnék.
Április 4-7 között Barcelonában leszünk, 50-es, molett , hetero házaspár. Ismerkednék csak úgy, minden elkötelezettség nélkül.
Sziasztok
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta
Sziasztok,
Június 14-29 közötti időszakra keresem utastársam vékony hölgy, vagy vékony hölgytaggal rendelkező pár személyében. Az úticél Horvátország-Dalmácia és Montenegro - Herceg Novi. Olyan partnert keresnék aki ez alatt a 2 hét alatt a testi örömöket sem veti meg. Aki nyitott lenne az utazásra, írjon privát üzenetet.
Június 14-29 közötti időszakra keresem utastársam vékony hölgy, vagy vékony hölgytaggal rendelkező pár személyében. Az úticél Horvátország-Dalmácia és Montenegro - Herceg Novi. Olyan partnert keresnék aki ez alatt a 2 hét alatt a testi örömöket sem veti meg. Aki nyitott lenne az utazásra, írjon privát üzenetet.
Sziasztok nyáron Spanyolországi nyaralashoz keresek partnert
Sziasztok!Április 4-5-én kellemes időtöltésre keresnék hölgy társaságot,aki Miskolcon velem jönne