sziasztok
a jó idő beálltával szívesen látunk vendégül hölgyet párt balatoni vitorlásunkon apartmanunkban akár több napra is mi két 40es hetero igényes potens diszkrét férfi vagyunk írjatok ránk bátran
a jó idő beálltával szívesen látunk vendégül hölgyet párt balatoni vitorlásunkon apartmanunkban akár több napra is mi két 40es hetero igényes potens diszkrét férfi vagyunk írjatok ránk bátran
Sziasztok, jófej, vidám, kedves pár társaságát keressük. Budapestről Bécsbe utazunk április 26-án kora délután, és jönnénk vissza másnap dél körül.
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgyet.Részletekért keress privátban!
Sziasztok! Párként keresnénk, Kéktúra illetve kenus kalandokhoz hozzánk csatlakozó párt,lányt,fiút.
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta

46 eves apolt,ertelmes nem.fuggetlen biszex pasi keresek tarsasagot túrázashoz,belföldi kirándulashoz ahol feldobhatnánknkicsit a túraélményt.
Tihanyban vagyok szállodában.
Van kedved, kedvetek csatlakozni?
Van kedved, kedvetek csatlakozni?
Horvátországi Fkk nyaraláshoz hölgyet keresünk , a költségeket mi álljuk .D&M
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal szeretnék menni esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Vonattal szeretnék menni esetleg egy kis extrém vonat szex közben?

28-án.Nyiregyházáról reggel 5,3O.iC,vonattal,Budapestre utazok,utitársat keresek,csevegésre,másra.
Sziasztok többnyire hétvégi lakóautós hazai és külföldi nudista strand látogatásra keresek hölgyet párt 50eves pasi vagyok
Julius 10-14ig a manas fesztivalon leszunk ! Parokkal ismerkednenk akikkel egyutt elvezhetnenk a fesztivalt es egymast!
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta

Holnap reggel 3. kerületből megyek Szolnokra. Ha valaki utazna oda elviszem szívesen.
Sziasztok. Júliusi horvátországi nyaraláshoz illetve júniusi zakopanei kiruccanáshoz keresném női partneremet! 29F
Sziasztok!Közös program máj.1-én?Hölgy,pár Szombathelyen és környékén?Privátban írjatok!
Sziasztok!
Hosszú hétvégi Győrben illetve környéken (+80km) nyaraló kiránduló hölggyel illetve vonzó hölgytagú vegyes párral ismerkednék aki/akik szívesen vennék férfi közeledését.
Hosszú hétvégi Győrben illetve környéken (+80km) nyaraló kiránduló hölggyel illetve vonzó hölgytagú vegyes párral ismerkednék aki/akik szívesen vennék férfi közeledését.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.

Ragyogó napsütésben, egy kis kabriós autózáshoz keresek szimpatikus hölgyet!
10es útról megyek ma késő délután Siófok felé/ra útitársat szivesen elviszek egy kávért cserebe nem kell hogy történjen barmi is de ismerkedni szeretek privatban keressen akit erdekel