Csongrád Kiskunfélegyháza Budapest útvonalon és vissza, a napokban.
Nem szégyenlős, bevállalós csajszit, esetleg párt keresek.
Elérhetőséget, telefonszámot, privátban várok.
Szia!
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Csongrád Kiskunfélegyháza Budapest útvonalon és vissza, a napokban.
Szia!
Autós huncutkodásra fiatal csajt keresek Budapesten.
(közös maszti , 69 )
Autós huncutkodásra fiatal csajt keresek Budapesten.
(közös maszti , 69 )
Helló, hétfőn a Szekszárd-Fajsz- Solt útvonalon megyek Budapestre, a Lupa tóhoz is szeretnék elmenni. Masztizni mutogatni szerető lányok hölgyek üzenetét várom. Valaki jönne?
Holnap délután 4-5 körüli indulással Mátészalka-Nyíregyháza vonalról elvinnék egy vállalkozó kedvű hölgyet Budapestre. straytiss@gmail.com
Holnap valaki utazna Debrecenből Szegedre és vissza?
Kinek van kedve ,motorozni?Ma szívesen elmotoroznék,kellemes hölgyhöz vagy nyitott párhoz!
Írj smst vagy telón beszéljünk,ritkán vagyok gép eőtt!Az adatlapom is nézd meg!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott!
Eisenstat-ból jövök minden este haza 6 óra körül.Keresek hölgyet vagy párt autósdugásra.Én 20-as farokkal barna hajjal és kék szemmel enyíhe bi érdeklődéssel és órjási szexétvágyal rendelkezem!!!!!!!!!!!!. finom Nem kell lenned világszépének csak ápolt légy éééééssss szeress szexelni!!!!!

hellóó .
pesten vagy környékén keresek 1 kis sexre hölgyet,
pesten vagy környékén keresek 1 kis sexre hölgyet,
HY.MA KI SZOPATNA SRÁCOT ?BP?VÁROSLIGET KÖRNYÉKE?
Kinek van kedve ,motorozni?Ma szívesen elmotoroznék,kellemes hölgyhöz vagy nyitott párhoz!
Sziasztok Lányok! Akinek lenne kedve ismerkedni, kamozni egy olyan 26 éves sráccal akitől bármit lehet, ő megteszi, akkor engem kerestek! Az hogy bármit lehet kérni, nem csak hangzatosság, tényleg így van!! Tabuk nélkül Bármit!!
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
holnap valakinek lenne kedve kocsikázni
Sziasztok!Kamionos fiú vagyok,3 hetes európai barangolásra lányt keresek.38éves174/100kg
Szia!
Egy aranyos kis csajt keresek Budapesten autós "városnézésre "
Sziasztok! Augusztus 30.-án Salzburgból , Zalába keresek utitársat.
Szia!
Kis támogatás megoldható.
hellyel rendelkező fotost keresünk,aki fotozná akcionkat..fizetség érte természetben
Szia!