sziasztok. Salgótarján -Hatvan-Aszód-Budapest útvonalon megyek csütörtök délután!
BP? KI SZOPATNA AUTÓBA SRACOT?
sziasztok
nov 27.-én Körmendről valaki Budapestre?
délután pedig jövök vissza, pestről valaki körmendig?
hölgyek jelentkezését várom.
nov 27.-én Körmendről valaki Budapestre?
délután pedig jövök vissza, pestről valaki körmendig?
hölgyek jelentkezését várom.
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!
Ma késő délután Jövök Veszprémbő Pestre. Ha van valakinek csatlakozni, jelezze

12:35-ös Bp-B.füred vonaton valaki?

Csütörtök reggel Veszprémből Bécsbe! Valaki?
33 éves ápolt, intelligens, diszkrét pasi hölgyet, párt keres, akár hosszabb távra is.
szombaton somogy m,-ből pestre utazom....hölgy társaságát élvezném

Pénteken reggeli órákban Debrecenből Hódmezővásárhelyre és Békéscsabára utazok szívesen egy hölgy társaságát az úton. Várom a leveleket
Sziasztok! 33 éves pasi vagyok. Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Szerdán (13-án) Szeged- Budapest -Szeged útvonal - ra keresek partnert hölgy vagy hölgyek személyében esetleg párt.
Bármit, amit te is szeretnél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:30

Törölt felhasználó (887579)

Mit szeretnél utközben?
Természetesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:31

Törölt felhasználó (887579)

Mehetek?
Mehetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:28
Törölt felhasználó (881904)

Ma kora délután Bp-Balatonföldvár útvonalon örömmel venném lány-nő illetve pár társaságát.Kora este vissza is jövök. 06 30 580 65 19
Mit szeretnél utközben?
(Ez egy válasz mezgaaladar üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 17:55

Hétfőn délután Szolnokról Győrbe utazok, kedves hölgyet útitársnak elfogadnék.
mezgaaladar@windowslive.com

Ma kora délután Bp-Balatonföldvár útvonalon örömmel venném lány-nő illetve pár társaságát.Kora este vissza is jövök. 06 30 580 65 19
Hétfőn délután Szolnokról Győrbe utazok, kedves hölgyet útitársnak elfogadnék.

nem unod?