sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816 várlak titeket csajok
Sziasztok
18 éves szűz fiú vagyok !!!! Budapesti lányok , hölgyek nők érdekelnek CSAK . Írj üzit és a többit megbeszéljük . Ha kérsz képet azt is küldök ! Érdekel webcam is CSAK LÁNYOKKAL !

ma szekszárkörnyéke érdkel 30 43 83 147
Eisenstadt környékéröl keresek egy szexelni kedvelő hölgyet.Én 39-éves ott dolgozó szexcentrikus jóképűnek mondott az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel rendelkező független srác vagyok
Holap Tiszafüred-Kecskemét vonalon könnyű beszélgetésre keresek partnert...
Oda-vissza..

Oda-vissza..
Ausztria felé holnap 16ó után vp-sárvár-sopron? Hölgyet vagy urat kényeztetnék...
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816 várlak titeket csajok
Eisenstadt környékéröl keresek egy szexelni kedvelő hölgyet.Én 39-éves ott dolgozó szexcentrikus jóképűnek mondott az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel rendelkező független srác vagyok
Veszprémen átutazó hölgyet pasit párt keresek,persze csak akkor ha szereted ha kényeztetnek.37 éves szimpatikus pasi vagyok
Szerdán Budapest-Debrecen-Budapest. Szívesen fuvaroznék..
Veszprém - Várpalota - Székesfehérvár - Pest útvonalon jövök ma késő délután. Szívesen felhoznék egy kedves hölgyet .
20 éves izmos srácot felvenne valaki vácon ?

sziasztok. Salgótarján -Hatvan-Aszód-Budapest útvonalon megyek csütörtök délután!
BP? KI SZOPATNA AUTÓBA SRACOT?
sziasztok
nov 27.-én Körmendről valaki Budapestre?
délután pedig jövök vissza, pestről valaki körmendig?
hölgyek jelentkezését várom.
nov 27.-én Körmendről valaki Budapestre?
délután pedig jövök vissza, pestről valaki körmendig?
hölgyek jelentkezését várom.
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!
Ma késő délután Jövök Veszprémbő Pestre. Ha van valakinek csatlakozni, jelezze

12:35-ös Bp-B.füred vonaton valaki?

Csütörtök reggel Veszprémből Bécsbe! Valaki?
33 éves ápolt, intelligens, diszkrét pasi hölgyet, párt keres, akár hosszabb távra is.