Sziasztok.Ma délután Mezőkövesd-Budapest útvonalon(régi 3-as úton)közlekedem.Hölgyet keresek aki útközben csatlakozna!

Holnap Tiszafüred-Szolnok-Kecskemét-Szeged útvonalra keresek utitársat...
Sziasztok! Holnap Visegrád, Szentendre környékén hölgy autós szexre?
05.16-án este Budapest-Nyíregyháza, belevaló lányt,párt szivesen elviszek.
Budapest-Mezőkövesd útvonalon szívesen elviszek egy hölgyet!

Uraim, valaki már talált itt szexéhes utitársat?
De öszintén!!
De öszintén!!
Lesz egy pár vidéki utam az elkövetkezendő hetekben (körbe kell járnom az országot), ha van hölgy akit elvihetek keressen meg priviben - tudok alkalmazkodni az útvonalakkal
Képet találsz rólam a társkeresőben.
P
Képet találsz rólam a társkeresőben.
P
Budapest és környéke. Bárhonnan bárhová...

Június 7. én megyek győrből miskolcra
párt,lányt szivesen elvinnék

05.25.-én Budapest-Nyíregyháza-Vásárosnamény vonalon,hölgyet szívesen elviszek..
Sziasztok! Ma Csongrádról megyek Szolnok felé. Nem sietek. Útközben hölgy vagy pár?
Igen
(Ez egy válasz Bitang úr üzenetére (2014. 05. 16. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma Kecskeméten leszek. Innen, vagy a környékről keresek partnert. Hölgyek? Párok?
Debrecenből-Budapestre a 4esen megyek dél magasságba valaki?

Hétfőn Szolnokról Bpre vagy du. Vissza, hölgyek valaki csatlakozna?
Most nemsokára Győr oda vissza valaki?lányok
Vasárnap reggel Orosházáról Budapestre, kedves lánynak, esetleg párnak, van még szabad hely az autómban.
Érdeklődést telefonszámmal, privát levélben várom.
28.-án ravensburg-szombathely utvonalon csajok csatlakozhatnak.
Szombaton kora délután BP-Szolnok a 4-esen, illetve estefelé vissza úton szívesen elviszek egy hölgyet sportmotorral (ésszel vezetek). A bukósisak feltétel, azt szerezz, előny ha van ruhád is, az pedig igazi bónusz, ha alacsony/könnyű alkatú vagy. Kizárólag szexmentesen érdekel, de ha szeretnél, a benzinbe beleszállhatsz

Vasárnap reggel Orosházáról Budapestre, kedves lánynak, esetleg párnak, van még szabad hely az autómban.