Vasárnap reggel Orosházáról Budapestre, kedves lánynak, esetleg párnak, van még szabad hely az autómban.
Érdeklődést telefonszámmal, privát levélben várom.
Szombaton kora délután BP-Szolnok a 4-esen, illetve estefelé vissza úton szívesen elviszek egy hölgyet sportmotorral (ésszel vezetek). A bukósisak feltétel, azt szerezz, előny ha van ruhád is, az pedig igazi bónusz, ha alacsony/könnyű alkatú vagy. Kizárólag szexmentesen érdekel, de ha szeretnél, a benzinbe beleszállhatsz

28.-án ravensburg-szombathely utvonalon csajok csatlakozhatnak.
Vasárnap reggel Orosházáról Budapestre, kedves lánynak, esetleg párnak, van még szabad hely az autómban.
Most nemsokára Győr oda vissza valaki?lányok
Hétfőn Szolnokról Bpre vagy du. Vissza, hölgyek valaki csatlakozna?
Debrecenből-Budapestre a 4esen megyek dél magasságba valaki?

Sziasztok! Ma Kecskeméten leszek. Innen, vagy a környékről keresek partnert. Hölgyek? Párok?
Igen
(Ez egy válasz Bitang úr üzenetére (2014. 05. 16. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma Csongrádról megyek Szolnok felé. Nem sietek. Útközben hölgy vagy pár?
05.25.-én Budapest-Nyíregyháza-Vásárosnamény vonalon,hölgyet szívesen elviszek..
Június 7. én megyek győrből miskolcra
párt,lányt szivesen elvinnék

Budapest és környéke. Bárhonnan bárhová...

Lesz egy pár vidéki utam az elkövetkezendő hetekben (körbe kell járnom az országot), ha van hölgy akit elvihetek keressen meg priviben - tudok alkalmazkodni az útvonalakkal
Képet találsz rólam a társkeresőben.
P
Képet találsz rólam a társkeresőben.
P
Uraim, valaki már talált itt szexéhes utitársat?
De öszintén!!
De öszintén!!
Budapest-Mezőkövesd útvonalon szívesen elviszek egy hölgyet!

05.16-án este Budapest-Nyíregyháza, belevaló lányt,párt szivesen elviszek.
Sziasztok! Holnap Visegrád, Szentendre környékén hölgy autós szexre?
Holnap Tiszafüred-Szolnok-Kecskemét-Szeged útvonalra keresek utitársat...
Sziasztok.Ma délután Mezőkövesd-Budapest útvonalon(régi 3-as úton)közlekedem.Hölgyet keresek aki útközben csatlakozna!