Hétfőn lenne hölgy Mátészalka - Nyíregyháza útvonalon majd esetleg vissza Nyíregyháza - Mátészalka vonalon?
Sziasztok ma délután valaki Győrből Sárvár felé?????? szivesen fogadok utitársat!!

sziasztok. holnap Eszékről megyek szegedre hazafelé esetleg női partner hazafelé??? zizuka29@gmail.com
Szapt. 8-án megyek Stuttgartba......szexre vágyó nőt,természetbeni fuvardijjért szívesen viszek...
10.-én jövök vissza...hasonló feltételekkel ide is várok utastársat!
10.-én jövök vissza...hasonló feltételekkel ide is várok utastársat!
Péntek este Bp-ről tartok Győrbe kocsival. Útközben megállnék, bi Párhoz Lányhoz ill. bi pasihoz csatlakoznék orális vagy egyéb kellemes együttlétre,Akár utazhat is velem.
kisdavid449@gmail.com
kisdavid449@gmail.com
holnap kkmét-szolnok-debrecen-nyiregyhaza vonalon valaki? zsolt 306995448
Sziasztok! Sárvár és Győr vonalon reggel este utitársat keresek!! nyitott vagyok mindenre!!
Szept. 4-én megyek Stuttgartba. Szívesen viszek csajt természetbeni juttatásért!
Várom a jelentkezőket! Írj tel. számot.
Másnap indulok vissza Budapestre...ide is be lehet szállni,hasonló feltételekkel....
Várom a jelentkezőket! Írj tel. számot.
Másnap indulok vissza Budapestre...ide is be lehet szállni,hasonló feltételekkel....
budapest balassagyarmat minden héten egy nap oda vissza, hölgyet szívesen elviszek
yintantra2000@yahoo.com

Holnap Kecskemét-Budapest útvonalon Hölgy útitársat keresek. Írj privin.
Szombat-vasárnap este veszpém- székesfehérvár utvonalon unatkozó nő társaságát szivesen fogadnám!

Ma reggel Budapestről megyek Szegedre. Szívesen viszek magammal hölgyet, kötelezettségtől mentesen.
Hölgy, esetleg pár holnap vagy szerdán Szabadkáról Kiskunhalas- Soltvadkert útvonalon Lajosmizsére?
Sziasztok,
Vasárnap délelőtt Budapestről megyek Sárvárra. Szívesen venném hölgy útitárs csatlakozását
Hétfőn késő délután pedig jövök visszafelé
Vasárnap délelőtt Budapestről megyek Sárvárra. Szívesen venném hölgy útitárs csatlakozását

Valaki nem utazik Horvát országba?
Sziasztok!
Ma Bp-Szeged útvonalon el tudnék vinni egy főt!
Keressetek!
Ma Bp-Szeged útvonalon el tudnék vinni egy főt!
Keressetek!
Bp->Lajosmizse->Bp útvonalon 1 főt eltudok vinni Pár óra múlva indulnánk.
Írj belső üzit. gyorsan egyeztessünk.
Írj belső üzit. gyorsan egyeztessünk.
olyan 35-40 év közötti csinos hölgyet keresek aki szívesen utazna külföldre hajóval. Az út minimum egy hónap ellátást és szállást biztosítom más dolga nem lenne csak szexelni,napozni és piheni.Az útvonal magyarország-ausztria-németország-hollandia.
Holnap Pestről megyek Zamárdiba.
Lenne kedve lánynak csatlakozni?
vopo25@gmail.com
Lenne kedve lánynak csatlakozni?
vopo25@gmail.com
Csütörtökön, Budapesten kis szexért cserébe fuvaroznék fiút, lányt!